Setul de mobilier de baie Noja 855 de la Salgar, alegerea perfectă pentru amenajarea băii

Ai nevoie de un set de mobilier pentru baie? Îți propunem modelul Noja 855 de la Salgar format din mobilier de bază, lavoar, oglindă și aplică. Salgar este un brand recunoscut pentru mobilierul de baie de calitate. Noja 855 este un mobilier de baie simplu dar care are un efect estetic maxim, surprinzând prin eleganță și funcționalitate.Mobilier Noja 855 Salgar

Producătorul spaniol Salgar vă pune la dispoziție acest set în nuanță de stejar care odată achiziționat și montat va schimba total look-ul băii tale. Este special conceput pentru a rezista cu brio o perioadă cât mai lungă de timp în mediul umed de baie. Salgar profită de experiența sa de lider pe piața spaniolă a producătorilor de baie și produce produse de calitate superioară care să satisfacă toate gusturile. Iată de ce Salgar a implantat un sigiliu care atestă proveniența și extinde garanția de consum la 5 ani demonstrând angajamentul ferm stabilit cu utilizatorul.

Mobilierele Slagar sunt fabricate cu fețe din plăci aglomerate melaminate, cu nivel redus de formaldehidă si lac cu luciu ridicat. Toata feroneria folosită are certificat de calitate și beneficiază de sitemele de închidere ușoară cu amortizor de tip Soft-Close.

Pe lângă baza de stejar primiți și un lavoar cu dimensiuni generoase care vine cu un spațiu special unde vă puteți depozita accesoriile pe care le utilizați zilnic pentru igiena personală. Veți fi uimiți cât de utilă se dovedește această poliță laterală. Lavoarul are și un efect vizual deosebit impresionând prin designul minimalist dominat de linii bine conturate. Simplitatea sa este chiar atuul care îl pune în valoare.

Setul este completat de o oglindă bine dimensionată și de o aplică care să faciliteze operațiunile desfășurate în fața lavoarului.  Atât oglinda cât și corpul de iluminat au fost special concepute pentru a se incadra în stilul impus. Setul de baie Noja 855 de la Salgar reprezintă exact opțiunea pe care o căutai.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *