Setul de duș Euphoria Massage de la Grohe aduce funcționalitate inegalabilă cu un design minimalist

Mulți dintre noi visează la un duș perfect care să ne confere o stare de spirit mai bună. Pentru a nu lăsa nimic la întâmplare, GROHE a conceput setul de duș EUPHORIA MASSAGE care oferă o experiență de duș inegalabilă. Tehnologia GROHE transformă dușul zilnic într-o experiență de relaxare cu adevărat luxoasă. Ingineria avansată a capului de duș asigură un debit echilibrat de apă din toate duzele, indiferent de modelul de pulverizare ales.

Set de dus Grohe Euphoria

Setul se montează cu ușurință în orice cabină de duș modernă completând-o perfect grație designului ergonomic. Para de duș oferă siguranță în mânuire și împiedică alunecarea. Forma suplă și elegantă a acesteia este perfectă pentru a se potrivi în suportul mobil.

Adevărata inovație o reprezintă telefonul de duș prevăzut cu trei funcții diferite și un mod special de a funcționa cu economie de apă. EUPHORIA MASSAGE ne ajută să obținem relaxarea de care avem nevoie, foarte simplu și rapid, fără să facem risipă de apă sau energie. GROHE aduce de fiecare dată îmbunătățiri produselor sale pentru a oferi cea mai înaltă calitate. Tehnologia GROHE EcoJoy reprezintă una dintre inovațiile caracteristice pentru Grohe. Cu ajutorul acesteia se reduce cantitatea de apă utilizată, fără să avem senzația unui jet slab. Calitatea dușului rămâne practic neschimbată, însă cu mai puțină apă consumată.

Bucurați-vă de senzația relaxantă de pe piele. Acest model de pulverizare moale și delicat, care amintește de ploaia caldă de vară, vă va liniști corpul și mintea, spălând orice tensiune și stres. Fluxul de apă oferă un adevărat masaj delicat pentru tor corpul, dar cu un plus pentru cap și gât. Bucurați-vă de un început revigorant al zilei sau de un duș de masaj relaxant înainte de a vă culca, spălând orice tensiune și stres.

Furtunul de duș Silverflex are funcție antirăsucire, fiind astfel ușor de folosit. În acest fel acesta capătă și mai multă rezistență la rupere și fisurare, ceea ce contribuie la durabilitatea acestuia.

Setul pentru dus Euphoria 110 Massage este o solutie ideala pentru oricare baie, indiferent de stil, clasic sau modern.

Setul include:

– para de dus Massage cu trei functii: rain, smartrain, massage; Para are diametrul de 115 mm

– sina de dus cu lungimea de 620 mm

– furtun de dus Silverflex cu lungimea de 1500 mm si racord ½” x ½”, cu functia Teistfree pentru prevenirea rasucirii furtunului

– polita GROHE EasyReach

– functie GROHE EcoJoy pentru reducerea consumului de apa fara a reduce performantele produsului

– limitator de debit 9,5 l/min.

– functia GROHE QuickFix (distanta reglabila intre suporturile de prindere pentru perete pentru adaptarea la gaurile existente)

– sistem anticalcar SpeedClean.

Setul de duș este ușor de curățat. Pur și simplu ștergeți robinetul cu o cârpă uscată deoarece suprafața fină și netedă este rezistentă la zgârieturi și asigură un strălucire luminoasă de durată. Veți economisi timp de curățare în timp ce setul de duș va arata strălucitor și nou. Când vine vorba de instalare aceasta se face rapid și fără probleme. Sistemul GROHE QuickFix vine cu un număr redus de piese și un suport reglabil pentru montarea pe perete, permițându-vă să instalați noul set de duș într-o clipită.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 757 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *