Setul de baie THE GAP – Primul pas pentru modernizarea băii

Actualizat la 17 January, 2017 at 09:56 am

Setul de baie THE GAP reprezinta solutia perfecta pentru revigoarea baii. Acesta este format dintr-un lavoar (poate fi instalat cu semipicior sau fara nici un tip de postament si al carui montaj se face pe perete), un vas de wc confortabil si un bideu.

Colectia este creata de Antonio Bullo, conceptul dovedindu-se atât compact cât si extra functional. Aceasta gama larga se adapteaza tuturor posibilitatilor si va permite sa optimizati spatiul din baie. Liniile moderne si elegante fac ca aceasta alegere sa fie una inteligenta.

Cu o gama larga de combinatii posibile , obiectele sanitare din colectia Gap sunt ideale pentru orice fel de ambianta sau spatiu.THE GAP este o colectie de sanitare care poate oferi o solutie completa de design contemporan pentru spatiul de baie, cu abilitatea de a satisface nevoile unui numar mai mare de posibili utilizatori.

Lavoarul THE GAP este construit din portelan, are forma patrata si vine echipat cu un orificiu perforat pentru baterie, cu doua orificii semiperforate plus cu un orificiu de preaplin.

Vasul wc din gama THE GAP este, fara indoiala, campionul baii. Exceleaza atat la capitolul igiena cat si la economiserea apei avand incorporat sistemul Clean Rim. Din punct de vedere al designului el se incadreaza in ultimele tendinte amplasandu-se suspendat si avand o forma patrata. Vasul de wc este suspendat la 100 mm fata de pardoseala facilitand astfel curatenia in jurul sau. Sistemul de evacuare este de tip spalare cu jet de apa, iar evacuarea fluxului este orizontala. Este livrat fara capac acesta putand fi achizitionat separat.

Bideul THE GAP are forma patrata si se monteaza de asemenea suspendat pe perete. Acesta vine cu un orificiu pentru baterie si preaplin. Ca si in cazul vasului WC are un capac special care poate fi achizitionat separat.

Din aceasta varietate de sanitare rezulta o colectie perfecta pentru orice fel de ambianta sau spatiu. Elementele din colectie au linii minimaliste, netede, simetrice  putand fi combinate cu unitati de mobilier in diverse culori pentru a putea obtine baia moderna mult visata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *