Set baterii de baie Grohe Eurosmart!

Vrei sa amenajezi o baie de la zero si nu stii ce baterii sa cumperi? Romstal va ofera nu doar produse dar solutii complete pentru utilarea unei bai moderne cu baterii de cea mai buna calitate. Setul de baterii cuprinde baterie de cada si dus, baterie de lavoar si un set de dus Tempesta Trio cu 3 functii. Bateriile Eurosmart sunt fabricate in Germania de Grohe, unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial. Calitatea acestor baterii este si ea bine recunoscuta astfel ca ele beneficiaza de 5 ani garantie din partea furnizorului.

set bateriiPretul bun pentru acest set face din aceasta solutie alegerea cea mai buna a utilizatorului care vrea sa-si doteze baia cu baterii din aceeasi colectie si de cea mai buna calitate. forme dinamice, ferme si deosebit de clare, constituind o completare perfecta pentru dotarea oricarei bai moderne. Datorita tehnologiilor Grohe SilkMove® si Grohe StarLight®, bateria Eurosmart este un produs nu doar frumos, dar si deosebit de functional si ergonomic, ce îmbina durabilitatea cu aspectul modern si pretul atractiv.

baterie eurosmart

Compus dintr-un mâner solid si cu linii dinamice, designul gamei Eurosmart este alegerea perfecta pentru toate decorurile de baie contemporane. Acesta baterie de înalta calitate încorporeaza tehnologia GROHE SilkMove® pentru o manevrare usoara si finisajul cromat GROHE StarLight® pentru un aspect imaculat de lunga durata.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *