Seria Tone de la Geesa – Accesorii pentru o baie somptuoasă

Fondată în 1885, compania olandeză Geesa a fost activă în domeniul accesoriilor de baie de 130 de ani fiind unul dintre liderii de piață în domeniu. Compania își bazează activitatea pe combinația dintre un design magnific și aplicabilitatea produselor. De asemenea, Geesa este extrem de implicată în protejarea mediului încercând să reducă la minimum amprenta de dioxid carbon în întreaga lume.

Cu o atitudine loială și servicii orientate către parteneri și cumpărători, producătorul a reușit să vină pe piață cu mai multe seturi de accesorii care să înobileze o baie. Astăzi vă propunem seria Tone, formată din etajeră, portprosop, portpahar, porthârtie, portsăpun și agățătoare. Toate aceste elemente sunt disponibile în combinția crom/sticlă.Zvelt, compact și elegant – acestea sunt cuvintele care caracterizează seria de accesorii Tone de la Geesa. Grație simplității sale atrăgătoare și designului inteligent, seria Tone este potrivită atât pentru băile moderne cât și pentru cele clasice. Curbele elegante ale produselor din această gamă sunt subtile și puternice. Simplitatea lor este o virtute care le conferă puterea de a da strălucire oricărei încăperi de baie. Pe lângă frumusețea dată de designul unic, seria Tone se distinge și prin funcționalitate.

Geesa a atins această poziție pe piață prin direcționarea tuturor eforturilor spre calitate. Datoria companiei a fost să acorde cea mai mare atenție construcției accesoriilor pentru baie. Astfel a reușit să transforme total gândirea consumatorilor, astăzi acordându-se importanța cuvenită alegerii acestor mici ajutoare din baie.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 769 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *