Seria Tone de la Geesa – Accesorii pentru o baie somptuoasă

Fondată în 1885, compania olandeză Geesa a fost activă în domeniul accesoriilor de baie de 130 de ani fiind unul dintre liderii de piață în domeniu. Compania își bazează activitatea pe combinația dintre un design magnific și aplicabilitatea produselor. De asemenea, Geesa este extrem de implicată în protejarea mediului încercând să reducă la minimum amprenta de dioxid carbon în întreaga lume.

Cu o atitudine loială și servicii orientate către parteneri și cumpărători, producătorul a reușit să vină pe piață cu mai multe seturi de accesorii care să înobileze o baie. Astăzi vă propunem seria Tone, formată din etajeră, portprosop, portpahar, porthârtie, portsăpun și agățătoare. Toate aceste elemente sunt disponibile în combinția crom/sticlă.Zvelt, compact și elegant – acestea sunt cuvintele care caracterizează seria de accesorii Tone de la Geesa. Grație simplității sale atrăgătoare și designului inteligent, seria Tone este potrivită atât pentru băile moderne cât și pentru cele clasice. Curbele elegante ale produselor din această gamă sunt subtile și puternice. Simplitatea lor este o virtute care le conferă puterea de a da strălucire oricărei încăperi de baie. Pe lângă frumusețea dată de designul unic, seria Tone se distinge și prin funcționalitate.

Geesa a atins această poziție pe piață prin direcționarea tuturor eforturilor spre calitate. Datoria companiei a fost să acorde cea mai mare atenție construcției accesoriilor pentru baie. Astfel a reușit să transforme total gândirea consumatorilor, astăzi acordându-se importanța cuvenită alegerii acestor mici ajutoare din baie.

 

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *