Seria reducerilor continuă la Romstal! Ia-ți baterii de baie Kludi la prețuri excelente!

Veștile bune continuă la Romstal! Reducerile de până la 20% se aplică și bateriilor Kludi Amba, Kludi Ameo, Kludi Balance si Kludi Zenta. Acestea se remarcă prin designul elegant și modern dar mai ales printr-o funcționalitate fără cusur. Profită de ofertă și ia-ți o baterie de baie Kludi cu preț redus care va arăta perfect tot timpul grație suprafeței tratate care o face extrem de ușor de întreținut.

Baterii de baie Kludi cu reducere 20%KLUDI s-a bazat întotdeauna pe produse de înaltă calitate lucru care i-a transformat într-un nume important pe piață. Afirmația “Apa în perfecțiune”, motto-ul companiei, se regăsește în toate produsele KLUDI. Baia se transforma total cu ajutorul bateriilor acestui producător. Indiferent de modul de montaj, aparent sau încastrat, sau de tipul de baterie (monocomanda sau dubla comanda), baile moderne beneficiază la maximum de formele excepționale ale bateriilor KLUDI. Suprafața nobilă, cromată și strălucitoare fac din bateria KLUDI un adevărat obiect de design.

Designul avangardist al bateriilor completează o experiență unică și deosebită la utilizare. Somptuozitatea și rafinamentul se resimt încă de la prima punere în funcțiune. Produsele Kludi sunt extrem de intuitive, actionarea bateriilor făcându-se facil prin miscări line, în continuarea liniei naturale a bateriilor.

Baterie de lavoar Kludi Amba

În ceea ce privește debitul de apă al unei baterii KLUDI, acesta este conform cerințelor actuale. Așadar veți avea parte de un jet puternic fără a mai consuma atât de multă apă. Calitatea excepțională a bateriilor este garantată de brandul KLUDI, producător care își dorește să creeze bateria perfectă. Bucură-te de formele clare, perfecte, fluide care vor conferi delicatețe și sensibilitate băii!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *