Seria Gemini și seria Aries – accesorii pentru baie

Romstal vă propune astăzi o serie de accesorii pentru baie de la producătorul Gedy Spa. Avem două serii deosebite care se vor potrivi perfect în baia dumneavoastră, Gemini și Aries. Acestea se remarcă prin designul simplu și modern.

În funcție de preferințele dumneavoastră puteți opta pentru seria Gemini formată din portsăpun, distribuitor săpun lichid, portpahar și portperie wc stativă. Aceasta se incadrează în curentul minimalist încadrându-se perfect în orice baie. Primul lucru care ne atrage atenția este reprezentată de culoarea neutră, denumită de producător grej. După cum bine v-ați dat seama după nume, nuanța este de fapt un amesec între gri și bej. Produsele ies în evidență și datorită liniilor orizontale care le decorează. Materialul folosit la producerea elementelor din seria Gemini este rășina.

banner-ai356_2-01

Dacă nu v-a încântat seria Gemini ați putea arunca o privire seriei Aries formată, de asemenea din portsăpun, distribuitor săpun lichid, portpahar și portperie wc stativă. Cele două serii sunt extrem de diferite ca design, Aries lăsând deoparte liniile utilizate la surata prezentată mai devreme și înlocuindu-le cu forma primară de rocă. Aspectul este dat în principal de materialele folosite în producție, rășina și nisipul. Altă deosebire față de seria Gemini este dată de faptul că Aries este disponibilă în două culori, bej și antracit.

banner-ai356-01

Produsele GEDY SPA destinate organizării băii sunt simple și eficiente. Cu ajutorul acestora baia va căpăta un aspect ireproșabil. Sunt foarte simplu de întreținut și au durată mare de viață. Sunt o investiție sigură, pe care o vom aprecia cu siguranță. Baia va căpăta un aspect îngrijit și elegant, care va întregi stilul acesteia!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *