Seria de gresie si faianta Perlage de la Ibero duce stralucirea baii la cel mai inalt nivel

Romstal va pune la dispozitie cele mai spectaculoase modele de faianta si gresie pentru a transforma baia intr-o zona de relaxare conforma cu dorintele dumneavoastra. Seria Perlage de la Ibero este o solutie moderna pentru a crea spatiul perfect, cu o personalitate puternica si autentica. Colectia uimeste prin stralucirea speciala a nuantelor special alese pentru a inviora orice privitor. Placile ceramice au fost create de Ibero, companie spaniola cu 60 de ani de experienta in domeniul productiei de gresie si faianta.

Pentru Ibero conteaza in primul rand satisfactia clientilor, lucru ce a dus la investitii continue in cercetare si dezvoltarea unor produse de cea mai inalta calitate, de-a dreptul inovatoare. Iata cum a fost creata seria de gresie si faianta Perlage, caracterizata de produse adaptate la tendintele moderne.

Gresie si faianta Perlage

Placile ceramice Perlage au un rol deosebit de important in definirea personalitatii incaperii tale de baie. Placile de faianta de mari dimensiuni se imbina armonios in designul camerei si se completeaza perfect cu restul obiectelor de mobilier de baie aducand un suflu nou locuintei tale. Eleganta si rafinamentul dau frau liber imaginatiei si creeaza un spatiu plin de autenticitate. Diferitele modele ajuta la crearea de diferite combinatii unice care raspund si celor mai exigente solicitari.

Alege acum gresia si faianta Perlage de la Ibero pentru un grad ridicat de eleganta si rezistenta la factorii atmosferici din baie, acestea fiind usor de intretinut si avand o durata de viata mai lunga fata de alte produse. Indiferent ca mergeti pe variante uni, alegand una din culorile disponibile, Perle sau Turquoise, pentru a va decora peretii, sau optati pentru o combinatie a celor doua cu placile speciale de decor, rezultatul va fi unul splendid, de mare efect. Atat utilizatorii frecventi cat si oaspetii care vor calca pragul baii vor fi uimiti de fiecare data de frumusetea aparte data de stralucirea neintrerupta a acestei colectii de placi ceramice.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *