Seria Aisthesis si Seria Experience – Placi ceramice cu stil

Astazi va propunem noile serii de gresie si faianta italiene ale producatorului PanariaGroup Industrie Ceramiche, Aisthesis 0.3 si Experience 0.3. Cele doua serii de placi ceramice sunt bazate pe un nou concept de design care nu renunta la ideea de a acoperi volume arhitecturale si fabricate in mod individual. Foile de faianta vor convinge  orice client prin farmecul si eleganta de care dau dovada, mentinand in acelasi timp respectul pentru mediul inconjurator.

BANNER-AI73

Colectia Aisthesis 0.3 reprezinta o propunere completa de 5 culori elegante si rafinate (alb, paie, nisip, cacao, lala), insotite de patru tipuri de decoratiuni create pe versiuni diferite de culoare. Impreuna veti obtine o solutie exclusiva pentru casa visurilor voastre.

Seria Experience 0.3 iese in evidenta pentru suprafata de rasina, disponibila la Romstal in doua culori, Beige Tenue si Grigio Vivo. Gresia si faianta din aceasta gama propun o larga gama de solutii de personalizare a spatiului de locuit, oferind un puternic sentiment arhitectural. Versatil si elegant, stilul creat permite trairea unei noi experiente de design si creativitate.

Panaria_ZERO3-Aisthesis_lavica_bianco

Placile de faianta din seriile Aisthesis si Experience au grosimea de 3 mm fiind recomandate doar pentru placarea peretilor. In schimb gresiile portelanate cu grosimea de 3,5mm reprezinta versiunea intarita cu un covor din fibra de sticla, care creste rezistenta si flexibilitatea. Placile ceramice ale PanariaGroup deschid o lume noua designerilor si arhitectilor de interior fiind ideale pentru acoperirea oricarui fel de perete. Chiar si zonele curbate de pana la 5 metri pot fi acoperite cu produsele din cele doua colectii. Nu mai vorbim de pretul avantos al lucrarii, obtinut imediat prin proiectele de reconstructie – placile ceramice pot fi utilizate pentru a acoperi materialele existente, fara a fi nevoie sa se demonteze sau sa se demoleze vechile ziduri. Asadar, nu ne ramane decat sa va recomandam cu incredere noile colectii de gresie si faianta disponibile acum pe Romstal.ro.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *