Secretul din spatele peretelui

Actualizat la 25 March, 2021 at 01:21 pm

Baie moderna
Beneficiu: spatiu si confort sporit

Idei valoroase. Spatiu de miscare. Confort sporit

O incapere spatioasa si igienizata cu usurinta
Cu totii ne dorim ca proiectul de amenajare a baii sa aiba rezultate foarte bune, iar spatiul sa fie optimizat la maximum. Sistemele sanitare ingropate in perete se bucura de un foarte mare succes. Acest succes este asigurat de utilizarea facila, de faptul ca au durata mare de viata, sunt practice si, cel mai important, ofera un plus de spatiu de miscare in baie. Astfel, chiar si cea mai mica baie va da impresia ca este deosebit de spatioasa. Intrebati instalatorul dumneavoastra despre cum ati putea sa optimizati si sa cresteti functionalitatea baii prin montarea unui rezervor ingropat. Cu siguranta, veti gasi impreuna solutia perfecta!

Aranjati dupa bunul plac
Indiferent de dimensiunile baii dumneavoastra, de forma sau de numarul peretilor, sistemele sanitare ingropate un perete va vor permite sa utilizati solutii moderne si sa puneti in aplicare cele mai interesante si neobisnuite idei.Una dintre acestea ar putea fi utilizarea unui perete de compartimentare de inaltime redusa, care sa desparta zona in care este montata cada sau cabina de dus de restul incaperii cu toatela si bideu.Posibilitatile sunt practic nelimitate.Singura limita ar putea fi doar imaginatia dumneavoastra

Montare facila
Fie ca este vorba de un nou proiect sau de o modernizare, rezervoarele ingropate pot indeplini asteptarile tuturor utilizatorilor. Aceste sisteme sanitare cu montare pe cadre metalice, destinate aplicarii in pereti, fac posibila o instalare simpla. Caracteristicile sistemului sunt adancimea foarte mica a structurii, precum si posibilitatea de montare pe colt sau pe o structura de sine statatoare.

Beneficii pretioase
In afara de montarea simpla,sistemele ingropate in perete ofera si multe alte beneficii: tehnologii ce asigura un debit optim al apei cu un nvel minim de zgomot. Datorita designului estetic principalele serii de placi de actionare pot fi prevazute cu buton ECO care permite reducerea la jumatate a cantitatii de apa utilizate la clatire.

Un astfel de exemplu este sistemul Geberit DuoFresh WC, ce aduce oricarei bai un suflu de aer proaspat si oportunitatea unui spatiu de miscare mult mai mare.

Un comutator aflat pe clapeta activeaza sistemul de exhaustare a mirosurilor, care purifica aerul, trecandu-l printr-un filtru de carbon activ si il reelibereaza apoi in camera. Nu reprezinta o solutie care doar acopera mirosurile, ca in cazul unui odorizant de camera, sau le imprastie mai intai in intreaga incapere, ca in cazul sistemelor conventionale de ventilatie pentru bai.

clapeta rezervor geberit
Clapeta rezervor geberit
geberit duofresh
Geberit duofresh

Atractiva clapeta de actionare ofera acces rapid si facil catre inima Geberit DuoFresh – cu alte cuvinte catre unitatea controlata electronic de exhaustare a mirosurilor, filtrul de carbune activ inlocuibil si compartimentul pentru pastila igienica de rezervor, toate fiind ascunse in perete.

Rezervor Wc Geberit duoFresh
Rezervor Wc Geberit duoFresh

Beneficii:

Eficient, silentios si practic invizibil

Consum redus de energie: aer proaspat fara a pierde din caldura spatiului prin deschiderea geamului sau sistemele de ventilatie conventionale

Gama extinsa de vase ceramice suspendate compatibile

Actionare foarte usoara cu un simplu buton

Acces facil pentru inserarea pastilelor de igienizare si inlocuirea filtrului de carbon activ (inlocuirea acestuia este recomandata la un interval aproximativ de 12 luni)

Estetica dorita pentru baia dvs. prin intermediul celor 5 variante de clapeta Sigma40 disponibile cu modul de extractie a mirosurilor integrat

Nu sunt necesare legaturi de orice fel intre produs si un sistem de ventilatie

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.