Schimbați designul băii cu noile cădițe de duș de la Novellini

Romstal va propune trei cadite de dus de la Novellini, producator italian renumit in industria sanitarelor. Cele trei cadite de dus sunt confectionate din acril, material care aduce nenumarate beneficii. Ele sunt obiecte sanitare recomandate oricarui tip de baie, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului de fabricatie de care aminteam.

Acum e momentul sa dati un restart baii, camera in care gasiti intotdeauna relaxarea dupa o zi istovitoare la munca. Indiferent ca doriti o cadita de dus patrata, semirotunda sau dreptunghiulara, Novellini vine in ajutor cu aceste solutii excelente. Caditele NEW OLYMPIC (patrata), NEW VICTORY (semirotunda) si OLYMPIC PLUS (dreptunghiulara) va vor oferi ocazia sa va bucurati de un spatiu marit in baie in timp ce va bucurati de confortul unui dus de calitate.

Caditele Novellini au excelenta duritate fiind testate pentru a va oferi siguranta necesara. Ele se bucura de rezistenta crescuta a suprafetei la zgarieturi. Mai mult, acrilul din care sunt fabricate mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata.

Senzatia de relaxare, liberatate, confort pe care o obtineti atunci cand faceti un dus de calitate este lucrul dupa care tanjim cei mai multi dintre noi. Placerea utilizarii dusului este un rezultat dat de calitatea materialului, atingerea neteda si calda a suprafetei caditei de dus Novellini.

Oricare dintre caditele de dus prezentate va vor bucura prin usurinta cu care pot fi curatate datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Asadar acesta este momentul potrivit pentru a va bucura de avantajele pe care le prezinta caditele de dus din acril de la Novellini. Va veti bucura de aspectul si designul extrem de placut, dar si de rezistenta la greutate si umiditate si de suprafata incredibil de neteda. 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *