Sanitare pentru persoanele in varsta sau cu dizabilitati locomotorii

sanitare-pentru-persoane-cu-dizabilitatiRomstal detine un portofoliu diversificat  de produse pentru persoanele in varsta sau cu dizabilitati locomotorii. WC-urile cu sistem de economisire a apei 4/2l, prezent inclusiv la modelele Rimfree®, cu o nouă linie de capace pentru wc mai solide și mai stabile, iar noile lavoare de două dimensiuni (55 și 65 cm), sunt disponibile cu sau fără preaplin.
În plus, oferta conţine bare de susţinere, mânere și scaune Lehnen pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilităţi locomotorii, oferindu-le încredere în sine în activităţile de zi cu zi legate de igiena personală.

Lavoar laos pt persoane cu dizabilitati, l.65xa.57xh.22cm

#LAVOAR LAOS PT PERSOANE CU DIZABILITATI, L.65xA.57xH.22cm

Lavoar portelan ausilia pt persoane cu dizabilitati, l.66xa.52xh.22cm

#LAVOAR PORTELAN AUSILIA PT PERSOANE CU DIZABILITATI, L.66xA.52xH.22cm

Consola de sprijin atlantis cu portprosop langa lavoar

Alte produse utile persoanelor cu dizailitati.

Noul colac WC pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii balamale metalice cu axă comună, fixă și barele de sprijin special adaptate formelor vaselor wc-urilor îmbunătăţesc stabilitatea acestora. Capac wc cu sistemul Click2Clean® – sistem inovator de scoatere a capacului de wc ușor și rapid, pentru o curăţare facilă în locurile greu accesibile.

sanitare persoane cu handicap

Capac vas wc nova top pt persoane cu dizabilitati, duroplast

Un concept complet nou de mobilier oferă soluţii inovatoare și practice, cum ar fi suportul pentru prosop la îndemână, priza, compartimentele de depozitare inteligente cu rafturi, accesorii de inaltă calitate, uși cu închidere lentă și deschidere prin apăsare. Plăcile rezistente la umezeală reprezintă o protecţie suplimentară a mobilierului împotriva umezelii și a mucegaiului. O soluţie foarte bună pentru finisarea băii rapid și eficient este fixarea panourilor pe perete și deasupra lavoarului.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *