Romstal vă prezintă noile serii de gresii și faianță Normandie si Durham de la Undefasa

V-am divulgat surpiza inca din titlu! Recunoscutul producator spaniol de placi ceramice Undefasa va propune, prin intermediul magazinului nostru, noi colectii de faianta si gresie pentru a va transforma total locuinta.

Noile serii de gresii și faianță Normandie si Durham de la Undefasa se remarca prin frumusetea clasica a nuantelor de gri si bej care se vor potrivi perfect bailor sau bucatariilor de orice tip.

Modern sau clasic, stilul camerei mobilate cu placi ceramice Normandie sau Durham de la Undefasa va impresiona orice privitor prin naturalete, simplitate si eleganta.

Romstal va propune faianta din pasta alba in culorile pearl sau gris cu dimensiuni de 25×75 cm, care se preteaza unui montaj facil indiferent de spatiu. Faianta este completata de gresii portelanate, de asemenea disponibile in cele doua nuante. Dimensiunea unei placi de gresie este de 45×45 cm.

Cele doua serii de placi ceramice disponibile acum la Romstal pot fi completate cu faiante tip decor care vor ajuta sa spargem monotonia peretilor in nuante unicolore. Ele vor rafina finisajul clasic cimentat și vor uimi prin senzatia de umbrire îngrijită a peretilor. Gresia si faianta Undefasa aduce în spațiile de locuit un stil nepieritor și modern.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *