Romstal vă invită la GROHE Truck Tour 2017

Actualizat la 1 August, 2017 at 07:08 pm

E timpul pentru GROHE Tour 2017, eveniment în cadrul căruia 4 camioane vor străbate 3 continente pentru a vă aduce mai aproape noutățile Grohe. Vino și participă la eveniment pentru a experimenta de aproape inovaţiile şi metodele de instalare GROHE. Vei avea ocazia de a testa cele mai recente produse sau de a obţine un training live cu experţii GROHE.

Romstal, partener oficial Grohe, te invită să găseşti soluţii inteligente pentru afacerea ta sau pentru propria locuinţă. Dacă veți participa la eveniment te vei bucura de catering gratuit şi de produse promoţionale captivante plus alte surprize.

Iată câteva din inovațiile pe care le vei descoperi în caravana GROHE

GROHE Sensia Arena

Înseamnă confort inteligent. Această toaletă cu duş impresionează prin funcţiile sale inovatoare adaptate cerinţelor personale. Bucuraţi-vă de senzaţia delicată a confortului şi de cea de wellbeing.

GROHE SmartControl

Tehnologia inovatoare SmartControl permite selectarea şi combinarea simultană a duşului fix cu cel de mână, precum şi a modelelor de pulverizare şi reglarea volumului apei prin apăsarea/rotirea unui buton

GROHE Blue Home

Combină designul atrăgător şi tehnologia inovatoare. Un filtru de înaltă performanţă, un răcitor şi un carbonator oferă o experienţă a gustului pur – la fel de uşor ca şi folosirea unei baterii de bucătărie standard.

 

GROHETRUCK TOUR îți prezintă inovaţiile care îţi vor schimba viaţa! Vizitează caravana GROHE şi vei descoperi cele mai noi produse şi tehnologii.

INOVAŢIILE GROHE VOR FI AICI:

  • 2 August

               în intervalul orar 07:30 -18:30

               Romstal Sediul Central, Şoseaua Vitan-Bârzeşti 11A, Sector 4, Bucureşti

  • 3 August

               în intervalul orar 08:00 – 18:30

               Romstal Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord 18, Pipera, Ilfov

Fiecare achiziție de peste 10.000 € va primi un Aquatunes gratuit.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *