Romstal te pregătește pentru meciul capital. Ia-ți bilete la România – Suedia

Partenerul nostru, Federația Română de Fotbal, a anunțat că prima serie de bilete pentru meciul cu Suedia, contând pentru calificările la Campionatul European din 2020, a fost pusă în vânzare online. Mai mult, datorită succesului pe care l-au avut copiii susținând naționala la partida cu Norvegia, cei sub 14 ani vor avea acces gratuit și la ultimul test susținut pe teren propriu in aceste preliminarii.Bilete Romania Suedia

Începând din 23 octombrie, FRF a dat startul vânzării biletelor și deja s-au achiziționat 15000 de bilete. Romstal te încurajează să faci și tu pasul și să achiziționezi un bilet la ultima batalie de pe Arena Națională, din data de 15 noiembrie, de la ora 21:45. Tricolorii au nevoie de toată susținerea publicului. Romstal va desfăsura ca de obicei campanii cu premii pentru orice #suportermeseriaș. Împreună putem obține victoria care ne apropie de EURO!

Biletele pentru jocul cu Suedia sunt disponibile online, doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, prețul variind între 35 lei (peluză) și 120 lei (tribună). Puteți achiziționa maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele și prenumele titularului vor fi inscripționate pe bilet, informații precum data și locul nașterii vor fi, de asemenea, solicitate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieriile stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 21:45.

La acest joc cu Suedia, FRF a amenajat la Tribuna 2 sectoare speciale pentru familii în care copiii vor beneficia de bilete gratuite. În momentul realizării comenzii de către un adult se va selecta și numărul copiilor din grup pentru care va fi emis câte un bilet cu valoare zero. În Family Zone, fiecare persoană poate comanda maximum 5 bilete, în care cel puțin unul trebuie să fie rezervat unui copil sub 14 ani.

Accesul pe stadion, inclusiv al copiilor, se va realiza doar pe baza unui bilet valabil.bilete-romania-suedia-poster


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *