Romstal te pregătește pentru iarnă! Cumpără un cazan Vitoligno 100-S și primești cadou o valvă descărcare de siguranță

In perioada 12 octombrie – 30 noiembrie 2017, la achiziționarea unui cazan pe gazeificare Vitoligno 100-S de 30 si 40kw (coduri 35W 0425 si 35W 0419), clientii Romstal, precum si clientii Reprezentantelor si Francizelor Romstal, vor primi cadou o valva descarcare de siguranta dn. 3/4" Caleffi in valoare de 235 de lei cu TVA.

Cazanul cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului Vitoligno 100-S se impune prin robusteţe si prin confortul conferit de sistemul de automatizare Vitotronic.

Vitoligno 100-S este un cazan pe combustibil solid cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului. Camera de încărcare foarte voluminoasă asigură intervale lungi între alimentări şi o autonomie de funcţionare foarte mare. Uşa mare de acces permite încărcarea cu uşurinţă a cazanului cu masa lemnoasă, chiar prin partea frontală.

Prin absorbţia oxigenului din camera de încărcare se obţine o combustie avansată a bucătilor de lemn. Gazele de lemn astfel obţinute sunt absorbite de către ventilatorul de absorbţie în camera de ardere căptuşită cu zidărie din siliciu-carbid. Aici, aportul de aer secundar, la temperaturi înalte, contribuie la arderea săracă în emisii de substanţe poluante.

O bună exploatare a combustibililor

Tehnica funcţionării pe principiul gazeificării lemnului permite obţinerea unui grad înalt de eficienţă şi o ardere săracă în emisii poluante. Suprafeţele de transfer termic mari, în combinaţie cu ventilatorul de absorbţie menţin o temperatură foarte scăzută a gazelor evacuate şi contribuie la o bună exploatare a combustibililor.

Avantaje:

 • Cazan cu funcţionare pe principiul gazeificării lemnului
 • Cazan din oţel cu pereţi de 8 mm grosime
 • bună exploatare a combustibilului prin randament ridicat şi temperatura scăzută a gazelor evacuate
 • Izolaţia termică livrată separat de corpul cazanului, eliminând riscul avarierii în timpul transportului şi manipulării şi cu posibilitatea de introducere în vederea amplasării în spaţii mai greu accesibile
 • Ventilator de absorbţie performant şi camera de ardere cu captuşeală din siliciu-carbid
 • Clapete reglabile de admisie aer primar şi secundar
 • Montare rapidă a cazanului şi încărcarea cu uşurinţă a acestuia prin partea frontală
 • Camera de încărcare voluminoasă, asigurând o autonomie mare de funcţionare
 • Uşa mare de acces permite încărcarea cu uşurinţă a cazanului cu masă lemnoasă
 • Uşor de întreţinut şi servisat datorită sistemului simplu de curăţire a suprafeţelor de transfer termic, prin gura de curăţire

Centrala pe combustibil solid cu gazeificare Vitoligno 100–S este un cazan complementar ideal la încălzirea existentă pe combustibili lichizi sau gaz.

Este în aceeaşi măsură adecvat pentru construcţii noi şi modernizări, cât şi pentru case unifamiliale. Centrala convinge prin preţul său atractiv.

În tandem cu un cazan pe gaz sau combustibil lichid, Vitoligno 100–S preia alimentarea de bază cu agent termic şi apă caldă. De abia la temperaturi extrem de scăzute se vor cupla şi cazanele convenţionale.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Romstal te pregătește pentru iarnă! Cumpără un cazan Vitoligno 100-S și primești cadou o valvă descărcare de siguranță

 • 9 January, 2018 at 17:04
  Permalink

  Vana de descarcare termca este necesara la montarea unui cazan pe lemne.

  Dar promotiile din anii trecuti, in care se dadea o drujba Stilhl pentru cazanele Viessmann, erau un pic mai atragatoare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *