Romstal te invita in Universul Faptelor Bune, platforma prin care incercam sa aducem un strop de mai bine in viata semenilor nostri!

UNIVERSUL FAPTELOR BUNE este un demers inițiat de compania noastra prin care ne propunem să aducem un strop de mai bine în viața romanilor care se confrunta cu diverse probleme. In opina noastra problemele societății sunt în aceeași măsură problemele noastre, ale tuturor, și credem ca implicarea fiecăruia dintre noi poate sa ne aduca mai repede la rezultatul pe care il vizam cu totii, o Românie mai bună. Romstal se implica activ în domenii cum ar fi sportul, educația, cultura, prin sponsorizări și diverse programe de susținere activă.

De-a lungul anilor in care am activat prin aceasta platforma am incercat să fim cat mai aproape de asociațiile care se luptă zi de zi pentru un viitor mai bun. Multe dintre acestea ne-au contactat pentru ajutor, în vederea sponsorizării a diverse proiecte. Incurajam pe cei care au la randu-le nevoie de ajutor sa intre in Universul Faptelor Bune si sa ne spuna problemele lor pentru ca impreuna sa incercam sa le rezolvam.

in ultimii ani am reusit sa  strangem importante sume de bani (2017 – 270.000 €, 2018 – 300.000 €, 2019 – 392.924 €, 2020 – peste 500.000 €) care au avut ca obiectiv dezvoltarea comunităților locale, crearea unor condiții mai bune în instituțiile medicale, susținere a diverse proiecte educaționale și de sustenabilitate, precum și susținerea diferitelor cauze sociale.

Am susținut atât proiecte din zona sportivă, Romstal fiind sponsor oficial al Federației Române de Tenis de Masă și al Federației Române de Fotbal, cât şi ONG-uri şi instituții de învățământ. Am oferit atât sponsorizări în bani, cât şi în materiale de construcții sau obiecte sanitare.

Daca vrei sa vezi si tu care sunt cateva dintre cauzele in care ne-am implicat te invitam sa intri in Universul Faptelor Bune. E nevoie si de tine! Iti poti lasa amprenta donand sau inscriindu-te ca voluntar pentru asociația care luptă pentru cauza ta preferată. De asemenea, tot din platforma, poti da SHARE pe Facebook, iar cu fiecare distribuire noi vom dona în numele tău 1 Euro. În plus, vei oferi șansa cauzei selectate de a deveni cunoscută și prietenilor tăi.

Descopera chiar acum proiectele pe care le avem in desfasurare! Intra pe www.universulfaptelorbune.ro si afla de ce “Unde-s multi, bunatatea creste!”!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *