Romstal te ajută să-ți amenajezi casa în culoarea anului 2018, ultra violet

Ca în fiecare an specialiștii aleg o culoare care să reprezinte modernismul și evoluția. Institutul Pantone a anunțat Ultra Violet drept culoarea anului care umează, nuanță care comunică originalitate, ingeniozitate și gândire vizionară.

Așadar, puteți de pe acum să alegeți elemente decorative în această culoare complexă, combinația a două nuanțe opuse – albastru și roșu. Alegând să decorați casa cu plăci ceramice în această culoare sau să montați mobilier și obiecte sanitare în care ultra violetul va predomina, veți tranforma total looku-ul acesteia, într-unul modern și plin de eleganță.

Trăim într-o perioadă în care avem nevoie de imaginație și ingeniozitate, Ultra Violet-ul reușind pe deplin să transpună aceste caracteristici. Nuanța simbolizează experimentarea și nonconformitatea, stimulând indivizii să își pună amprenta asupra lumii.

Romstal recomandă să vă transformați baia cu ajutorul mobilierului de baie suspendat Gap cu lavoar de forma dreptunghiulara. Mobilierul are doua sertare cu inchidere automata si amortizata cu manere argintii. Lavoarul este de culoare alba din portelan. Acestuia îi puteți adapta accesorii de baie Gedy Mizar violet sau Gedy Sole Violet. Pentru a menține acceasi ordine de idei puteți opta pentru para de dus Rainshower Icon care să va ofere confortul la dus. Iar daca apoi doriti sa mai petrecti ceva timp uscandu-va in fata oglinzii puteti alege scaunul La Belle cu picioare si decor alb, tapiterie Framboise si inaltator Champagne.

Pentru podele si pereti avem placi ceramice de la diversi producatori care vor reda bucurie incaperilor si le vor umple de energie. Colecția Malva, faianta Fusion satinata Purple, gresia Moon portelanata Purple, faianta Win lucioasa lila, faianta Art Purple sau placile Acquerelli Lilla, vor acoperi casa in cele mai placute nuante si va vor umple de energie si bunastare. 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *