Romstal Table Tennis Challenge 2016 – un real succes

Sambata, 19 noiembrie, a avut loc o noua editie a campionatului Romstal Table Tennis Challenge. Competitia s-a desfasurat in Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau si s-a dovedit extrem de incitanta si plina de surprize.

campionat-de-tenis

La start s-au prezentat numerosi participanti care s-au infruntat in doua etape. Prima etapa a fost cea a grupelor unde s-a jucat in sistem turneu, fiecare cu fiecare. Din fiecare grupa au mers mai departe primii doi clasati. De aici s-a trecut la a doua etapa unde s-a optat pentru sistemul eliminatoriu, cine castiga merge mai departe.

Campionatul Romstal Table Tennis Challenge 2016 a fost castigat de Marius Mutu. Acesta a primit o recompensa financiara plus un pachet centrala termica. Pe locurile doi si trei s-au clasat Mugur Lebada si Paul Fusea. La randul lor au primit mai multe premii. S-au mai acordat premii in bani si produse si pentru ocupantul locului patru, Bogdan Vasile, dar si pentru castigatorii sectiunilor: Popularitate – Stefan Garleanu, Perseverenta – Florin Marfon, Tanara Speranta – Ionut Bucataru, Nicoleta Ciuchianu.

dsc_8761dsc_8773dsc_9174dsc_9167dsc_9038dsc_8874dsc_9192dsc_9012dsc_9213dsc_9219

Trebuie amintit ca, in paralel cu Romstal Table Tennis Challenge a avut loc si un turneu de darts. Acesta a avut rolul de a destinde atmosfera dar s-a dovedit la fel de incitant lupta fiind una foarte stransa. Si turneul de darts si-a premiat primii trei clasati cu premii in bani si produse.

Va asteptam la urmatoarele editii ale campionatului Romstal Table Tennis Challenge.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *