Romstal sustine performanta la Campionatele Europene de Tenis de Masa – dublu mixt, seniori iunie 2012

Actualizat la 5 August, 2015 at 02:06 pm

In perioada 22-24 iunie 2012 s-au desfasurat la Buzau Campionatele Europene de Tenis de Masa Romstal, dublu mixt – seniori.

Este pentru prima data cand Romania gazduieste dupa 1990 un campionat de asemenea anvergura si provocarea organizarii, precum si a reeditarii performantei obtinute anul trecut la Istanbul, titlul european, au fost lait motivele organizatorilor, dar si ale sportivilor. Este o mandrie pentru Romstal sa sustina performanta Federatiei de Tenis de Masa de peste 10 ani si sa fie alaturi de Federatie la un astfel de campionat.
Elizabeta Samara si Andrei Filimon au fost vedetele incontestabile ale acestei editii a europenelor, ei reusind sa cucereasca pentru a doua oara consecutiv medalia de aur si titlul european, invingand in finala cu scorul de 4-0 perechea turca de origine chineza, Hu Melek – Wang Bora.

Romania a cucerit si o medalie de bronz prin cel mai tanar dublu din concurs, Bernadette Szocs – Ovidiu Ionescu, dublu aflat la prima lui performanta de nivel european.
Celalalte dubluri romanesti au fost : Daniela Dodean – Adrian Crisan, Cristina Hirici – Lucian Munteanu si Iulia Necula – Constantin Cioti..
Tenis de Masa  2012
Campionatele Europene Romstal de dublu mixt au fost onorate de prezenta Presedintelui ETTU, Domnul Stefano BOSI, precum si de cea a Vice – Presedintelui aceluiasi for, Domnul Alexander Matkovic.
Oaspeti de seama au aplaudat victoria romaneasca , printre ei aflindu-se Presedintele Federatiei Turciei, Domnul Cimen Ocktay, Presedintele Federatiei Serbiei, domnul Zoran Kalinic, fosti mari tenismeni romani, precum Ella Constantinescu, Eleonora Mihalca, Serban Dobosi, Magdalena Leszai, Mihaela Steff Merutiu, Adriana Nastase Zamfir si multi altii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.