Romstal sprijină misiunea Habitat for Humanity România prin donații în instalații sanitare și panouri solare

Actualizat la 6 June, 2015 at 01:49 pm

habitat for humanity romstal

Romstal, de 20 de ani lider în domeniul instalațiilor, sprijină misiunea Habitat for Humanity România, de a eradica locuirea sărăcăcioasă. Romstal contribuie la îmbunătățirea vieții oamenilor din comunități sărace, prin donații în instalații sanitare și panouri solare necesare pentru dotarea primului centru comunitar independent energetic din România, construit de asociație în Boldești-Scăieni.

„Suntem convinși că putem schimba lucrurile în bine, atâta timp cât există o atitudine deschisă față de problemele societății și dorința de a acționa. Suntem onorați să fim parte a unui proiect care aduce o soluționare reală uneia dintre cele mai stringente probleme: sărăcia. Entuziasmul și implicarea cu care acest proiect este implementat ne-au convins că nu există limite atunci când pui pasiune în ceea ce faci” a declarat Catalin Anghel, director marketing Romstal.

“Ne bucurăm că Romstal este un partener de încredere care sprijină comunitățile sărace. Sperăm ca pe viitor să extindem acest parteneriat la nivel național și să ajutăm împreună cât mai mulți copii și părinți să aibă o locuință decentă și sănătoasă”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România. Romstal sprijină misiunea Habitat for Humanity în România din anul 2010.

Despre Romstal

Romstal este lider pe piața de profil din Sud-Est-ul Europei, specializat în comercializarea echipamentelor de instalații pentru construcții. De 21 de ani, pasiunea și devotamentul companiei se transpun în servicii de calitate și într-o ofertã variatã de produse inovatoare, exclusive și fiabile. Angajamentul Romstal fațã de clienți este unul pe termen lung, oferind soluții pentru toate genurile de proiecte, într-un sistem complex de consultanțã, oferit gratuit publicului. Compania se implicã activ în dezvoltarea societãții și a comunitãților din care face parte, susținând proiecte din domenii precum educație, sãnãtate, sport și ecologie. Prin acțiunile întreprinse, Romstal încearcã sã ofere suport societãții, contribuind la calitatea vieții în comunitãțile locale. Totodatã, compania pledeazã pentru o atitudine proactivã fațã de gãsirea unor soluții eficiente și sustenabile pentru un viitor mai verde.

romstal-romania

Despre Habitat for Humanity România

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au un loc decent în care să trăiască. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Prin cele șapte filiale ale sale din Beiuș, Cluj, Rădăuți, Comănești, Cumpăna și Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane să aibă un loc decent în care să trăiască, prin construcții de case și reabilitări, și alte 20.000 prin programele de prevenție și răspuns la dezastre. La nivel internațional, Habitat for Humanity a construit și reabilitat peste 800.000 de locuințe pentru 4 milioane de persoane din 80 de țări de pe întreg Globul.

habitta for humanity

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *