Romstal s-a alaturat campaniei ZILELE SPERANTEI! Vino si tu sa-i ajutam pe oamenii care locuiesc pe strazi!

Actualizat la 22 July, 2019 at 12:45 pm

Ii observam zilnic la gurile de metrou, in gari, piete, parcuri, sub poduri sau hoinarind pur si simplu pe strada, implorand mila trecatorilor grabiti si deranjand prin simpla lor prezenta.

Cand temperatura ajunge la -10o C, aflam despre decesul unora dintre ei. Unii au ales sa traiasca astfel, in timp ce altii au fost obligati de imprejurari sa adopte acest mod de viata. Si pentru unii si pentru ceilalti, strada este locul caruia ii spunacasa.
Stigmatizati adesea, numiti „boschetari”, oamenii strazii tremura de frig iarna si se sufoca vara, isi cara mereu in spate putinele haine pe care le au si dorm sub cerul liber.

Donatii Zilele Sperantei
Donatii Zilele Sperantei

Zilele Sperantei” este o campanie prin care Samusocial din Romania cu sprijinul Saatchi&Saatchi PR si-a propus cresterea gradului de constientizare a populatiei in legatura cu fenomenul persoanelor adulte fara adapost, precum si strangerea de donatii in bani pentru ajutorarea adultilor strazii.

In Romania 15.000 de oameni locuiesc pe strazi. 5.000 dintre acestia se afla in Bucuresti. 85% dintre ei sunt calificate profesional, iar aproape 10% au studii superioare. Dintre acestia, 200 NU SUPRAVIETUIESC SEZONULUI RECE.

Romstal a luat atitudine! Alatura-te si tu demersului nostru si ii vom putea ajuta pe oamenii strazii sa treaca iarna; vireaza o mica suma in contul: 093BRDE441SV49929504410BRD.

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.