Romstal recomanda stilul atemporal si designul minimalist al colectiilor Villeroy & Boch

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:15 am

Stil atemporal si design minimalist: acesta este modul în care Villeroy & Boch caranterizeaza gama de produse Memento .

Memento include lavoare în șase mărimi diferite.. Vasul WC si bideul sunt montate pe perete și reflectă stilul tipic Memento. Elementele ceramice sunt disponibile în cilorile alb lucios, mat Edelweiss , Glossy Black și , în unele cazuri, cu un finisaj decorativ.

collection-villeroy-boch-memento-1

Colecția este frumos completata de mobiliere creat din materiale fine . Există o gamă variana de corpuri de mobilier: cu diverse compartimente, sertare , blaturi de diferite latimi , cu oglinzi luminate sau neiluminate, cu rafturi de sticla opționale și prize electrice

Oglinda Memento luminata merita atentia noastra deosebita! Disponibila în trei variante de dimensiuni : 60 cm , 80 cm si 120 cm , poate fi îmbunătățită cu Soundsystem. Villeroy & Boch a dezvoltat Soundsystem în colaborare cu un specialist pentru sisteme audio. Sunetul a fost optimizat pentru mediul de baie, sistemul are un procesor de sunet digital, cu un total de șase difuzoare. Întregul sistem este integrat invizibil în oglinda de la baie , iar muzica este transmisa și controlata prin intermediul Bluetooth . iPhone , iPad și orice alte dispozitive Bluetooth , cum ar fi telefoane mobile și MP3 playere.

MEMENTO_C781_5333_C304_C782

Colectia Memento oferă o selecție completă de ceramică și mobilier , oferă opțiunea de a crea un refugiu elegant, cu funcționalitate completă și design de durată “ afirma

Constantin von Boch , Director de Vanzari , SUA și Canada .

Detalii pe www.romstal.ro sau in magazinele Romstal.

464_memento_platin_black1_04_2008

765qwerty765

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Romstal recomanda stilul atemporal si designul minimalist al colectiilor Villeroy & Boch

  • 20 November, 2013 at 12:28
    Permalink

     Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere  ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol.

Comments are closed.