Romstal recomandă – Centrale în condensație Habitat

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:51 pm

Este momentul să profitați de noile apariții de pe piață, centralele Habitat de la Romstal, adevărate soluții moderne încălzire şi preparare apă caldă menjeră. Aceste produse beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie și pot fi caracterizate prin eficiență, robusteţe și calitate înaltă. Centralele Habitat sunt disponibile la un preț corect oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a obține confortul necesar – încălzire şi apă caldă menajeră.

Centrala HABITAT - RomstalNu numai că sunt simplu de utilizat și foarte eficiente, centralele în condensație pe care le recomandăm astăzi fac parte din categoria produselor care protejează mediul înconjurător. Centralele în condensație indeplinesc normele de mediu reducând semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datorează faptului că această tehnică în condensație nu utilizează doar căldura gazelor rezultate în urmă arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este că profită și de căldura latentă a vaporilor de apă rezultați în urma arderii reducînd astfel cantitatea de combustibil utilizată.

Centralele Habitat sunt echipate cu schimbătoare de căldură din oțel inoxidabil de inaltă calitate care se dovedesc extrem de eficiente și al căror rol este acela de a provoca condensarea vaporilor de apă conținuți în gazele arse și a prelua suplimentar căldura vaporilor de apă de care vă aminteam mai sus. Astfel se profită de această căldură înainte a fi evacuată prin coșul de fum.

Centrala in condensatie Romstal HabitatDatorită acestei tehnologii moderne centralele Romstal Habitat au o durată de viață mult mai ridicată în comparație cu centralele convenționale. Această metodă de funcționare protejează componenetele interne ale aparatului și le ferește de o posibilă deteriorare prematură.

Profitați de energia termică suplimentară pe care o aduce o centrală Habitat în orice tip de locuință! Centralele Habitat sunt disponibile în mai multe variante de putere pentru a se preta diverselor suprafețe pe care le vor deservi.

Alegând o centrală Habitat veți reuși să protejați mediul dar și să faceți economii importante la facturile pentru gaze. Obțineți atât confort cât și economie valorificand la maximum capacitatea calorică a combustibilului!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Romstal recomandă – Centrale în condensație Habitat

 • 4 July, 2018 at 09:54
  Permalink

  Buna ziua,

  In cartea tehnica a centralei Habitat exista sectiunea Anexe in care sunt descrise 2 optiuni pt accesorii la aceasta centralei: sonda externa de temperatura si telecomanda (cronotermostat cu fir).

  Puteti va rog sa indicati ce sonda externa de temperatura (model) se poate folosi la aceasta centrala?

  Multumesc,

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *