Romstal Pipera, un nou showroom de sanitare

Actualizat la 20 August, 2019 at 08:58 am

Noua filala Romstal Pipera a fost extinsa cu 530 mp, modificandu-se astfel suprafata magazinului, expozitiei si depozitului. Romstal Pipera are acum o suprafata de 3315 mp si va oferi clientilor cele mai bune solutii pentru tot ce inseamna confort termic, produse sanitare, ceramice si hydro. Filiala include depozit cu autoservire pe o suprafata de 1100 mp, showroom sanitare pe o suprafata de 350 mp, showroom hidro-termo de 184 mp, parcari pentru clienti si depozite exterioare de 1681 mp. Programul magazinului este de luni până vineri între orele 8.00 si 17.30, iar sâmbăta între orele 8.00 şi 13.00.

Valoarea totala a investitiei pentru extinderea magazinului Pipera este de 230.000 euro. Noul magazin are o incinta unitara, care raspunde cerintelor actuale ale pietei si clientilor. Showroomul de sanitare include obiecte moderne amplasate intr-un spatiu a carui amenajare isi doreste sa te smulga din cotidian. In showroom sunt expuse produse de la peste 50 de furnizori celebri, cum ar fi: Kludi, Ideal Strandard, Grohe, Belform, Kroner, Geberit, Kolo etc. Noul magazin inlcude si un sistem eficient de livrare a obiectelor sanitare, in sistem autoservire.

Romstal Pipera Showroom Sanitare
Romstal Pipera Showroom Sanitare

Romstal este cea mai dinamică şi importantă companie de pe piaţa românească în comercializarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii.

 Oferta companiei include peste 50.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care Romstal o adoptă ca politică de piaţă. Portofoliul Romstal este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro si Ceramic

Magazinele includ expoziţii şi spaţii de depozitare proprii. Romstal asigură service garanţie şi postgaranţie, consultanţă tehnică în configurarea sistemelor şi în alegerea produselor, o livrare promptă la baza căreia stau reţeaua extinsă de depozite regionale, parcul auto important şi transportul asigurat la domiciliu. Personalul companiei beneficiază de training intern permanent susţinut de Academia Romstal – la cerere, aceasta oferă cursuri atestate instalatorilor.

Romstal este singura franciza internationala din SE Europei specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii. Principalul obiectiv al companiei este acela de a construi relatii solide si eficiente, de aceea Romstal se gandeste in permanenta la partenerii sai si le ofera cea mai simpla varianta de a incepe si a gestiona o afacere: taxa de intrare in sistem este ZERO in 2012.

La 18 ani de la aparitia pe piata din Romania, Romstal raspunde nevoilor miilor de clienti din Romania si Europa, prin produse variate de la peste 400 de furnizori. In Romania numarul clientilor permanenti Romstal a ajuns la peste 7500.

Compania Romstal este membra a Grupul Romstal, din care mai fac parte si Valrom Industrie (producator de sisteme de tevi din plastic), Valplast Industrie (producator de tevi si fitinguri din PVC) si dealer-ul auto Autoklass Center. Grupul mai cuprinde si firme specializate în alte segmente, precum cel imobiliar, agricultura sau energetic.

 Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Romstal: www.romstal.ro.

Obiecte Sanitare la Pipera
Obiecte Sanitare la Pipera


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.