Romstal îți dă bilete la România – Insulele Feroe

Vrei să susții naționala de fotbal în primul meci de acasă în campania de calificare pentru Euro 2020? Romstal te instalează la meci!

Fii #SuporterMeseriaș și poți câștiga bilet dublu și kit de meci la meciul România – Insulele Feroe din 26 martie! Tot ce trebuie sa faci este sa participi la ca campania nostră. Campania este deschisă participării tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/reşedinţa în România, cu vârsta de cel putin 18 ani împliniţi până la data începerii Campaniei, care respectă termenii şi condiţiile Regulamentului Oficial. Regulamentul este disponibil in permanenta, in mod gratuit, oricarui solicitant, pe pagina dedicata campaniei pe www.romstal.ro/fotbal, precum si la sediul Societatii “ROMSTAL IMEX” S.R.L, din municipiul Bucuresti, sos. Vitan-Bârzesti nr.11A, sectorul 4, pe toata perioada desfasurarii Campaniei.

Campanie Romstal

Campania incepe pe data de 20 martie 2019 si se finalizeaza pe data de 22 martie 2019 (ora 23.59.59), inclusiv. Prezenta campanie se desfasoara exclusiv online. Pentru a participa, doritorul trebuie sa acceseze site-ul www.romstal.ro/fotbal si sa se inscrie.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii sunt: 70 de bilete duble la meciul Romania – Insulele Feroe, din data 26.03.2019 la Cluj-Napoca, impreuna cu un kit format din: tricou, fular si bete gonflabile.

Castigatorii acestor premii vor fi primii 70 de participanti care se inscriu pe site-ul www.romstal.ro/fotbal. Un participant poate fi desemnat castigator doar al unui singur premiu. Desemnarea si validarea castigatorilor va avea loc in perioada 23.03.2019 – 25.03.2019, conform prezentului regulament. Fiecare castigator va fi contact telefonic, o singura data, iar in cazul in care din motive personale nu da curs apelului si nu revine cu un al apel in decurs de o ora, premiul este invalidat, fiind distribuit catre urmatorul participant din lista celor inscrisi. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul promotiei in data de 25.03.2019, incepand cu ora 12.00.

Castigatorii pot intra in posesia premiului in data de 26.03.2019, in Piata Unirii din ClujNapoca, intre orele 17.00 si 20.00, iar premiul se ofera in baza CI-ului si a SMS-ului primit pe numarul de telefon inscris in campanie, care dovedeste validarea premiului. Mai multe informatii se vor oferi telefonic, in momentul validarii premiului.

In cazul in care cele 70 de bilete nu se vor oferi, acestea se vor redistribui in cadrul activarilor de la evenimentul din Piata Unirii, din Cluj-Napoca, in data de 26.03.2019, intre orele 17.00 si 20.00.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *