Romstal îți aduce vești bune! Acum ai reduceri de până la 20% la bateriile de baie Grohe

Dotați-vă obiectele sanitare de la baie cu baterii moderne de la Grohe acum cu prețuri reduse doar la Romstal! GROHE, nume recunoscut la nivel mondial datorită inovațiilor sale, vă propune mai multe serii de baterii îndrăznețe care vă vor uimi nu numai prin design ci și prin funcționalitate fără cusur. Cumpără și tu o baterie de baie din colecțiile Concetto, Eurocube, Eurosmart Cosmopolitan, Eurosmart New, Eurostyle Cosmopolitan, Eurostyle New sau una din bateriile termostatate de la același producător și ai parte de economii de până la 20%!

Baterii Grohe cu reducere 20%Bateriile Grohe respectă principiile ecologice care ne ajută să respectăm mediul înconjurător. Prin tehnologia inclusă putem face o utilizare rațională a apei bateriile permițând reglarea consumului de apă astfel încât să prevină risipa. Optează pentru baterii economice, practice si extrem de elegante care reprezintă o investiție inteligentă pentru timp îndelungat!

Bucură-te de suprafața finisată cu tehnologia GROHE StarLight, ce asigură o suprafață cromată rezistentă la murdărire și la mătuire. Bateriile Grohe vor rămâne ca noi pentru mulți ani de acum încolo. Dotează orice obiect sanitar din baie (lavoar, cada, dus, bideu) cu una dintre bateriile Grohe aflate in promotie si vei avea un control al apei precis fără niciun efort.

Faceți economii importante nu numai la achiziția inițială ci și la factura de apă în fiecare lună! Cu bateriile de baie Grohe puteți controla și reduce consumul de apă, beneficiind exact de cantitatea de apă necesară pentru activitățile regulate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *