Romstal îți aduce reduceri substanțiale la centralele pe combustibil solid și la sobele tip șemineu

Un binecunoscut proverb românesc spune cam așa – “Omul muncitor își face iarna car și vara sanie”. Și noi, la Romstal, vă invităm să fiți prevăzători și să pregătiți din timp casa pentru sezonul rece mai ales ca aveți acum la dispoziție pe site-ul nostru mai multe oferte la cazane pe combustibil solid sau sobe tip șemineu care au prețul scăzut cu până la 55%. Profită chiar acum de reduceri!

Cazan RadijatorDe exemplu, centrala pe combustibil solid din oțel Radijator FK1 de 23kW are prețul redus la o valoare mai mică decât jumătatea celui inițial, 4300 de lei față de 9555 de lei. Gândiți-vă câte puteți face cu banii ce vor rămâne din diferența de preț, 5255 de lei. Plus că veți avea la dispoziție un cazan cu ardere clasică cu funcționare pe combustibil solid (lemne, cărbuni și brichete) dotat cu un regulator ce citește temperatura agentului din cazan și temperatura gazelor de ardere care transmite semnal ventilatorului din dotare să moduleze cantitatea de aer necesară cazanului pentru o ardere optimă. Cum în regulator se pot conecta două pompe, una de circulație și o pompă pentru boiler înseamnă că nu veți obține doar căldura necesară pentru casa dumneavoastră ci și apă caldă menajeră.

În aceeași categorie a promoțiilor găsiți mai multe tipuri de cazane de încredere. Alege modelul de cazan de fontă Rima KY de 15 kW sau pe cel din oțel ASPIROTRONIC LE 35 de 30 kW de la Thermorossi din cele aflate la reduceri. Ambele au prețul diminuat cu 40%! Te vei alege cu un cazan solid care funcționează pe principiul gazeificării. În cazul cazanului Aspirotronic elementele interne sunt din fontă de calitate superioară rezistentă la temperaturi înalte spre deosebire de restul cazanelor cu gazeificare care utilizează ceramică ceea ce le face să cedeze mai rapid.

CAZAN THERMOROSSI ASPIROTRONICAm amintit mai sus și de posibilitatea achiziționării la reduceri a unei sobe tip șemineu care va îndeplini nu numai un rol funcțional ci și unul de design. Alege unul dintre modelele disponibile și profită de reducerile aplicate care ajung tot la 55%. Ai posibilitatea de a opta pentru soba tip șemineu din oțel Lara de la Alfa Plam care vă va permite chiar să gătiți pe plita pe care o are inclusă. Soba Lara permite o vedere a focului în șemineu prin ușa sa transparentă rezistentă la foc. Camera de ardere a aestei sobe este îmbrăcată cu plăci înlocuibile din șamotă. Ea permite controlarea rapidă și ușoară a aerului primar și secundar necesar arderii, pentru menținerea constantă a temperaturii dorite.

O reducere pe care nu o puteți trece cu vederea s-a aplicat și sobei BOSKY COUNTRY F30, FIORI BEIGE, de 21.4 KW care poate fi utilizată pentru încălzire centralizată. Mai mult ea este dotată cu plită și cuptor. Noul său preț este 14600 de lei, redus de la 32444 de lei!!!Soba Bosky CountrySoba BOSKY COUNTRY F30 poate deservi o locuință a cărei suprafața ajunge până la 193 de metri pătrați. Soba Bosky prdodusă de Thermorossi ascunde un sistem tehnologic avansat care vă va permite un control extrem de facil. Acum te vei putea încălzi și vei putea găti cele mai gustoase bucate cu o sobă modernă care vă va încânta simțurile!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 727 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *