Romstal are prețuri speciale pentru parteneri la țeava din PPR GRI

In aceasta perioada toti partenerii Romstal pot profita de reduceri de pana la 15% la țeava din PPR GRI pentru alimentare cu apă și sistemele de încălzire. Romstal vă propune cele mai bune soluții pentru instalatiile de apa calda si rece la preturi excelente.PPR gri

Teava din PPR ((polypropylene random copolymer) gri este rezistenta la coroziune, la substante chimice si poate fi folosita in instalatii interioare sub presiune unde fluidul vehiculat poate atinge temperaturi mari.

PPR-ul este o materie prima utilizata la scara larga, sistemele realizate prezentându-se excelent indiferent de presiunea şi temperatura de lucru. Țeava din PPR gri are o durată de viață mare, singura condiție ca sistemul să fie util pentru o perioadă de zeci de ani fiind să fie montat corect. PPR-ul, din punct de vedere igienic, este inofensive, nu corodează fiind un produs ecologic și foarte economic.

Țevile beneficiază și de alte avantaje precum flexibilitate crescută și greutate redusă care facilitează un montaj uşor, rapid şi curat. Montând țevi din PPR gri veți fi siguri că nu veți fi deranjați de zgomot iar presiunea din instalație nu va avea de suferit în urma frecării cu materialul.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *