România va organiza Campionatele Europene de Juniori și Cadeți la tenis de masă 2018

Cu puțin timp în urmă vă aduceam vești bune referitoare la viitorul tenisului de masă din România, venite odată cu alegerea domnului Cristi Romanescu, conducătorul Federației Române de Tenis de Masă, în funcția de vicepreședinte în cadrul Federației Europene. Acestea nu ar fi însă complete dacă nu v-am prezenta o altă veste de aceeași factură.

Marți, 19 octombrie, s-a întrunit Comitetul Executiv al Federației Europene, în vederea desemnării câștigătorului competiției pentru organizarea Campionatelor Europene de Juniori și Cadeți 2018. Am intrat în această competiție alături de Cehia și avem deosebita plăcere de a vă anunța, pe această cale, organizarea Europenelor de Juniori și Cadeți din 2018 în România, la Cluj Napoca.

rares-sipos

Bucuria este cu atât mai mare cu cât ultimul Campionat European de Juniori și Cadeți a avut loc în România în anul 1959, la Constanța. Mai mult decât atât, în 2018 sărbătorim centenarul Marii Uniri, Transilvania fiind un loc plin de încărcătură istorică și emoțională pentru toți românii. Nu în ultimul rând, 2018 este ultimul an de juniorat pentru multipli noștri campioni: Andreea Dragoman, Rareș Șipoș și Cristi Pletea, oferindu-le în acest fel oportunitatea de a face pasul către seniori acasă, în fața propriilor suporteri.

Întotdeauna gândul la o victorie de asemenea anvergură este mai intens decât expresia bucuriei în sine după obținerea acesteia. Deja conștientizăm responsabilitatea ce ne revine și suntem pregătiți, mai mult ca oricând, să facem față acestei provocări!” Cristi Romanescu, Președinte FRTM


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *