România – Norvegia, meciul capital. Ne-ar fi util cel mai bun unsprezece din toate timpurile?

Mâine, echipa națională a României joacă, împotriva Norvegiei,  un meci extrem de important în cadrul grupei de calificare la Campionatul European din 2020. România trebuie să câștige această partidă pentru a păstra cele mai bune șanse de calificare în lupta directă pentru locul 2 din grupă. Cele două naționale care tind spre această poziție sunt Norvegia și Suedia. Locul 1 a fost deja antamat de Spania.Romstal fotbal

Din păcate, meciul cu Norvegia se va desfășura fără spectatori, în urma unei sancțiuni dictate de UEFA pentru comportamentul nesportiv al suporterilor români la meciurile precedente. Va fi însă permis accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, de la școli de fotba sau grupe de juniori ale cluburilor de fotbal. Aceștia trebuie să se prezinte cu câte un însoțitor, pentru fiecare grup de 10 copii.

România – Norvegia va avea loc pe 15 octombrie, de la ora 21:45. Federația Română de Fotbal a anunțat deja înscrierea a peste 30.000 de copii şi însoţitori pentru a asista la partidă. Acesta va constitui un nou record de audiență, evident când este permis numai accesul copiilor. Până acum recordul îi aprținea celor de la Partizan Belgrad, echipă care a strâns peste 20.000 de copii la un meci de Europa League.

Romstal, sponsor al echipei naționale de fotbal, participă activ la fiecare acțiune a jucătorilor noștri. Și de data aceasta reprezentanții noștri au ales un jucător pentru a vă descrie cât mai bine viziunea de joc a reprezentativei României. Alin Toșca, fundașul nostru de bandă stângă, a fost provocat pentru câteva clipe să intre în pielea unui selecționer. El a putut alege cel mai bun 11 (All Time) în viziunea ta. În echipa tip el a ales și un component al generației actuale, portarul Ciprian Tătărușanu. A continuat cu Dan Petrescu, Belodedici, Gică Popescu, Chivu, Dobrin, Dorinel Munteanu, Hagi, Lăcătuș, Mutu și Adrian Ilie. Jucătorii de legendă au recreat un traseu Romstal pentru un gol de poveste. Vedeți în clipul următor cine a marcat pentru România în viziunea antrenorului Toșca.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *