Robineti termostatati Danfoss Panda

Actualizat la 2 December, 2014 at 05:12 pm

robineti-termostatatiDanfoss a creat, încă de la înființarea sa, soluții moderne pentru dezvoltarea sistemelor de energie eficiente energetic, dar care să asigure confortul interior pentru utilizatori. Danfoss a patentat în 1943 primul termostat pentru radiator. De atunci, produsele noastre au evoluat constant, iar inginerii au creat o gamă largă de termostate care au primit clasa A de certificare energetică.

  • Termostatul de radiator a fost inventat în 1943 de Danfoss
  • În prezent, Danfoss are o ofertă unică pe piată din punct de vedere al eficientei energetice
  • 7 termostate de radiator cu eficientă energetică clasa A cu economii de energie de până la 20%*

* Conform TELL Thermostatic Efficiency Label

Economisiți 5% energie de fiecare dată când reduceți temperatura interioară cu 1°C .

Panda1

Cum puteți obține până la 23% reducere a consumului de energie?

  • robineti calorifer DANFOSS PANDAÎnlocuiți robinetele manuale și termostatele de radiator (mai vechi de 15 ani) cu noile termostate Panda de la Danfoss.
  • Setați temperatura dorită pentru perioadele când sunteți acasă și reduceți temperatura în perioadele când lipsiț Când stingeți luminile la plecare, nu uitați să reduceți și temperatura setată pe radiator, până la 17°C.
  • Dacă alegeți temperaturi diferite pentru camere diferite, atunci amintiți-vă să închideți uşile dintre încăperi.
  • Condiţiile exterioare afectează nivelul de consum al căldurii (kWh) înregistrat anual. Exemple de condiţii exterioare: căldura gratuită (soare), temperatura exterioară, folosirea aragazului, vântul etc. Termostatele vor ajusta consumul, astfel încât să profitați la maxim de toate sursele de încălzire și să reduceți consumul de energie.

 Sistemele de încălzire cu radiatoare reprezintă cea mai populară metodă de încălzire. De aceea, ar trebui acordată o atenție sporită controlării acestor sisteme, pentru a preveni risipa de energie. Termostatele Danfoss cu clasa A în eficiență energetică vă ajută să reduceți consumul de energie, prevenind risipirea enegiei termice, și vă asigură, în același timp, un confort termic constant.

robineti calorifere danfoss


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *