Rezervor WC Oli Topazio

Alegerea vasului wc in baia dumneavoastra nu este niciodata o sarcina usoara. Totusi, sa presupunem ca ati reusit sa faceti deja o selectie. Bun, ati scapat. Sau poate nu… Da, trebuie sa treceti mai departe, pentru ca acum veti avea nevoie, cu siguranta, si de un rezervor.

Astazi va facem viata mai usoara propunandu-va noul rezervor WC Oli Topazio – simplu, practic, estetic. Mai mult, acesta vine la un pret imbatabil. Oli Topazio este un rezervor care se va monta la inaltime medie si care va arata perfect in spatele wc-ului din baia dumneavoastra.

banner-ai349-01

Bineinteles ca am tinut cont de estetica baii atunci cand v-am propus acest rezervor. El vine pe alb, culoare neutra, potrivindu-se astfel in orice decor.

Daca sunteti interesati de capacitatea rezervorului trebuie precizat ca acesta dispune de doua volume de spalare 3/4l (jumatate de rezervor) sau 6/9l (rezervor intreg). Datorita acestei facilitati va fi mai usor sa decideti cata apa va utiliza atunci cand va fi pus in functiune.

Modul in care rezervorul de apa Oli Topazio se declanseaza este, de asemenea, unul modern. Apasarea butonului este de tip dubla comanda, extrem de functionala.

Sa nu uitam un alt punct forte, pretul. Rezervorul unui wc nu reprezinta obiectul unei investitii majore. Vrem sa fie practic, aratos, de calitate. Oli Topazio indeplineste cu succes toate aceste cereri, reprezentand astfel alegerea potrivita pentru baia dumneavoastra.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *