Rezervor de Wc cu economie de apa!

rezervor wc onix plusUna dintre cele mai mari probleme ecologice ale lumii moderne este apa. Diminuarea calitatii si volumului de apa potabila si seceta din ultimii ani sunt alaturi de poluare sunt cele mai perioculoase situatii contemporane. Una dintre solutiile importante la aceste probleme este simpla si la indemana oricui – reducerea consumului si eliminarea risipei – pe scurt consumul eficient si responsabil. Economie putem face oriunde iar baia este cel mai mare consumator de apa din casa.

Rezervorul pentru WC ONIX Plus este rezultatul a ani de cercetare și dezvoltare in domeniul sistemelor de instalatii sanitare OLI. Acest rezervor are performanțe excelente la nivel de eficiență a consumului de apa si se monteaza la semi-inaltime. Rezervorul WC ONIX Plus este produs dintr-un material termoplastic luminos cu rezistență mare la șocuri și zgârieturi.

Dubla economie de apa
1. Volume de spalare mai mici cu 3 L/actionare la rezervorul Onix Plus (3/6 L) comparativ cu rezervoarele standard (6/9 L);
2. Rezervorul Onix Plus este echipat cu flotorul Azor Plus care, spre deosebire de cele standard, deschide alimentarea cu apa a
rezervorului doar dupa ce armatura s-a inchis. Astfel se realizeaza o economie de apa de 0,5 L/actionare

Conexiunea la rețeaua de apa poate fi efectuată de la stânga, dreapta, sau din spate, și ONIX Plus include toate accesoriile pentru instalare. Cu un sistem de pionierat, supapă de admisie întârziată, acest rezervor wc începe completarea apei din cisterna numai dupa ce valva de spălare se închide repede și în liniște. Astfel, toată apa evacuată este utilizată eficient pentru curățarea vasul de toaleta, antrenând economii de până la 9 litri de apă pe zi.

Caracteristici generale:
– dubla actionare 3/6L
– instalare: medie-inaltime
– izolat anticondens si antifonic
– 3 pozitii pentru racordarea la apa (lateral stanga, lateral dreapta, spate sus). Pentru conectarea la apa in spate, este necesar montarea unui racord flexibil suplimentar (nu este inclus).
– Include sistemul de fixare pe perete
– Include teava de scurgere Ø50/40
– Include garnitura de etansare la racordarea cu vasul wc

 

Pachetul Include toate accesoriile de montaj, rezervorul fiind gata de instalare si utilizare. Acest rezervor se monteaza la o inaltime medie deasupra vasului de toaleta si beneficiaza de protectie anticondens și izolare fonica.
 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *