Rezervoarele de acumulare ECHO COMBI cresc autonomia cazanului

1697_n_eco_combi_1_termoaccumulatore_acqua_riscaldamento_scambiatore_corrugato_inox316l_acqua_calda_sanitaria (1)Rezervorul de acumulare ECHO COMBI este un sistem de incalzire cu o sursa discontinua de energie, si este folosit cel mai frecvent in instalatiile de incalzire cu cazane pe combustibil solid atat pentru stocare cat si pentru a produce apa calda menajera. Rezervorul de acumulare se monteza intre cazan si instalatia de incalzire. Volumul de incalzire si stocare al rezervorului permit generatorului sa aiba o functionare regulata care sa limiteze numarul de opriri/porniri ale sistemului de incalzire si sa limiteze emisiile de fum ce pot crea condens.

266_L0_I1_DISEGNO_ECO_COMBI_3_650x456

 

Un mare avantaj la rezervoarele de acumulare este cresterea autonomiei de functionare a cazanelor, cat si reducerea consumului de combustibil al cazanului.

Rezervorul de acumulare este din otel si este izolat cu o fibra produsa 100% din materiale reciclabile, iar la interior nu este tratat anticoroziv, deoarece fuctioneaza in circuit inchis. Datorita formei speciale a serpentinei, se asigura performante foarte bune la schimbul de inclazire chiar si atunci cand temperaturile din sistemul primar nu sunt ridicate si se evita astfel orice problema legata de stocarea de apa menajera.

Rezervoarele ECHO COMBI se gasesc in doua variante, ECHO COMBI 1 – 500L care are o serpentina si ECHO COMBI 2 cu doua serpentine de 500L sau 1000L.

Compania Cordivari este infiintata in 1972 de catre Ercole Cordivari si este unul dintre cei mai importanti producatori din industria italiană de încălzire și sanitare. Compania Cordivari este specializata in producerea de radiatoare, rezervoare, vase cilindri, sisteme solare termice, sisteme de fum, recipiente alimentare și finisare a metalelor. 

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *