Rezervoare incastrate pentru wc Serio – Design și funcționalitate cu o singură atingere

Va prezentam doua rezervoare incastrate Romstal care va vor ajuta sa va dotati baia dupa ultimele tendinte. Este vorba desăre pachetele de rezervoare pentru WC Serio, cu cadru si placa de comanda. Cele doua rezervoare difera prin culoarea placii de actionare. Una este alba iar cealalta cromata.

Rezervoare incastrate

Aceste rezervoare incastrate pentru wc SERIO cu cadru sunt total ascunse in perete, singurul aspect care le tradeaza pozitia fiind placuta cu dubla actionare. Ele vin cu un sistem de fixare care face instalarea o operatie facila.

Cadrul care sustine rezervorul este din otel si este vopsit anticoroziune pentru a nu crea probleme in timp. La randul sau, rezervorul are protectie impotriva condensului, beneficiind de un perete dublu. Datorita acetuia izolatia se realizeaza cu aerul cuprins intre cei doi pereti.

Optand pentru aceste tipuri de rezervoare de la Romstal veti castiga spatiu in baie plus un design deosebit al camerei. Odata mascat, rezervorul poate forma o polita pentru depozitare. Este utilizat de obicei cu vase de wc suspendate pentru a crea un aspect minimalist. Acest lucru este ajutat si de clapeta de actionare care este usor de incadrat datorita dimensiunilor reduse. Atat placa de culoare alba cat si cea cromata pot fi utilizate fara probleme in orice gen de amenajare a baii. Clapetacu doua butoane de acționare ajuta si la o economisire mai buna a apei, acestea permitand oprirea jetului exact in momentul dorit.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *