Revigorează total baia cu una dintre cădițele de duș de la Ideal Standard

Ideal Standard, unul dintre cei mai cunoscuți producători de obiecte sanitare, susține că oamenii ar trebui să aibă baia ideală. Iată de ce, atunci când vine vorba despre lavoare, căzi, toalete sau baterii cu cel mai deosebit design, putem spune că Ideal Standard își dă interesul ca, prin achiziția produselor sale, această dorință să devină realitate.

Cum spațiile de baie sunt formate după oameni și gusturile lor, astăzi Ideal Standard s-a gândit să prezinte câteva cădițe de duș moderne pentru cei care au o viziune individuală despre cum ar trebui să funcționeze baia lor, cum să arate, cum să se simtă, mai degrabă decât să accepte o soluție ”masură unică potrivită tuturor”.

Cădițele din gama ULTRA FLAT S au un finisaj cu aspect de piatră. Acestea sunt produse din Ideal Solid, un material dur si rezistent care este compus dintr-un amestec de rășini și mineral natural, glazurat cu un finisaj opac. După cum le spune și numele, aceste cădițe, disponibile în mai multe forme și mărimi, sunt extrem de subțiri. Ele sunt recomandate oricarui tip de baie, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului din care sunt confectionate (acest material are proprietatea de anti-alunecare (clasa C)) .

Dacă această gamă nu v-a convins atunci puteți opta pentru cădițele de duș CONNECT AIR, gamă clasică si practică, stilizată si eficientă. Aceste cadite reprezinta solutia perfecta pentru cei care apreciaza frumusetea, comfortul si stilul personal.

Caditele CONNECT AIR din acril au mai multe beneficii:

– Duritatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi;

– Acrilul mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata;

– Placerea de utilizare ca rezultat al calitatii materialului, atingerii netede si calde a suprafetei;

– Usor de pastrat curata, datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.

Credem că fiecare merită o baie care este funcțională, accesibilă dar în același timp frumoasă. Scopul este să ajutăm oamenii să creeze baia lor ”ideală reală”, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei referitor la spațiu, stil, buget sau nevoi.

Credem că putem să ajutăm oamenii să își creeze baia lor ”ideală reală” deaorece Ideal Standard sunt experții în ergonomie. ”Ergonimie” sună foarte măreț dar în realitate este foarte simplu: se referă la produse cu design axat pe utilizator, gândite din prisma spațiilor modelate după oameni și echilibrul dintre formă și funcționalitate.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *