Reinventează-ți baia cu noua cabină de duș Square cu cădiță și covor lemn inclus de la Romstal

Actualizat la 20 November, 2018 at 01:48 pm

Dacă ai două băi și vrei să îți cumperi o cabină de duș sau dacă ai o singură baie și îți dorești să schimbi cada unei băi de apartament cu o cabină de duș, acum este momentul. Cabina de duș Square cu cădiță și covor de lemn inclus reprezintă alegerea potrivită pentru a înlocui cada clasică.

Cabina de duș cu cădiță de duș, de colț, are formă dreptunghiulară, cu o lățime de 800 mm, o lungime de 1,200 mm și o înălțime de 2,050 de mm. Se încadrează bine în baie deoarece nu ocupă mult spațiu și, astfel, ai posibilitatea de a avea mai mult loc pentru tine și familia ta. Îți rămâne spațiu suplimentar pentru chiuvetă, dulap și accesorii pentru baie.

CABINA DUS SQUARE CU CADITA SI COVOR LEMN INCLUSCabina de duș are un perete fix drept și un perete fix curb. Are profil cromat și geamul este transparent. Cădița este de culoare albă și are un grătar din lemn. Grătarul din lemn oferă stabilitate și nu există riscul să aluneci și să te lovești.

CABINA DE DUS SQUARE CU CADITA SI COVOR LEMN INCLUSCabina are un aspect modern și interesant și arată foarte bine în baie. Mai mult decât atât, se întreține foarte ușor, poate fi curățață în doar câteva minute, folosind detergenți pentru geamuri și sticlă.

Cabina de duș te ajută să păstrezi podeaua curată, iar atunci când faci duș, nu stropești podeaua deoarece toată apa rămâne în cabină, și nu vei petrece timp să ștergi apa care ar fi putut să curgă pe jos.

Un avantaj important al acestei cabine este că asigură un consum de apă redus, iar cheltuielile în acest sens vor fi mai mici. La un duș scurt nu vei consuma decât jumătate de metru cub de apă.

Cabina de duș este ușor de montat și vei primi o broșură cu instrucțiunile de montaj. Se potrivește oricărui tip de baie și nu durează mult să fie montată.

Cabina de duș Square se poate descrie prin două cuvinte: simplitate și finețe. Aduce o notă de stil și clasă și arată bine într-o baie modernă și primitoare.

Prețul este unul avantajos și beneficiați de transport gratuit la domiciliu. Veți primi produsul în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, veți primi o garanție de 12 luni conform facturii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *