Reduceri la calorifere Lazzarini

Dacă vă doriți un calorifer cu un design deosebit care să confere un plus de eleganță băii, atunci e momentul să profitați de reducerile aplicate de Romstal câtorva elemente din colecția producătorului Lazzarini. Orice baie va străluci cu ajutorul caloriferelor Lazzarini, frumusețea, eleganța și simplitatea acestora cucerind ușor pe oricine. Calitatea de top a produselor producătorului italian este recunoscută în lumea întreagă, fiind garanția durabilității și eficienței.Printre primele calorifere demne de luat în seamă amintim modelul Brindisi, realizat din bare metalice cromate, cu forma curbată, ceea ce îl distinge ușor de clasicele calorifere de baie. Radiatorul are dimensiuni mari, având o înălțime de 1,7 metri, ceea ce îl face potrivit pentru băi spațioase deoarece poate acoperi necesarul termic pentru acestea. Finisajul cromat al radiatorului de baie BRINDISI are pe lângă aspectul estetic special și valențe privind transferul termic și eficiența. Cromarea asigură rezistența și durabilitatea îndelungată a caloriferului, protejându-l de efectele contactului prelungit cu apa sau alți factori corozivi.

Un alt model deosebit de calorifer potrivit oricând pentru decorarea băii este modelul eliptic de calorifer Lecce. Designul inovator, care îmbină perfect funcționalitatea cu efectul estetic, va fi remarcat imediat și va transforma aspectul băii într-unul tineresc și modern. Caloriferul Lecce este realizat din materiale de calitate înaltă, barele în formă eliptică fiind ideale pentru a constitui suportul pentru uscarea prosoapelor după ce acestea au fost folosite. Puteți alege atât varianta cromată cât și modelul alb.

Caloriferul decorativ pentru baie FOGGIA nu este cu nimic mai prejos decât modelele prezentate anterior, încadrându-se în noile tendințe de design adoptate de Lazzarini. Barele eliptice ale acestuia asigură suport pentru uscarea prosoapelor sau a altor mici piese vestimentare. Deoarece barele sunt curbate spre exterior sunt mult mai ușor de utilizat decât un radiator clasic cu bare drepte. Radiatorul decorativ FOGGIA se potrivește băilor de mici dimensiuni, asigurând fără probleme confortul termic necesar. Caloriferul este realizat din oțel de cea mai bună calitate, care asigură distribuirea rapidă și uniformă a căldurii în interior. Datorită designului special, caloriferul oferă și eficiență energetică ridicată prin faptul că nu irosește căldura pentru uscarea prosoapelor. De asemenea, ca și in cazul modelului Lecce, este diponibil în două variante, cromat și alb.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *