Reduceri de pret, cateva chilipiruri!

Actualizat la 7 September, 2020 at 08:52 am

Din cand in cand anumite produse comercializate de Romstal ajung sa intre in aceasta categorie a REDUCERILOR DE PRET. In aceasta perioada sunt destul de multe produse cu un pret special dar am selectat pentru dumneavoastra cateva oferte care in mod normal nu se rateaza.. De exemplu, ce parere ati avea dumneavoastra despre un boiler electric de 30 de litri care inainte de a costa aproximativ 750 de lei a costat aproape 2500 de lei? NU, nu e un model vechi, acest boiler electric are si afisaj lcd.

BOILER ELECTRIC STIEBEL ELTRON SQUARE 30 LT. CU AFISAJ LCD

ELEMENT CALORIFER DIN ALUMINIU BIG, ALB, 600x100mm, 171W

Un alt produs pe care vi-l propunem si care credem noi ca merita toata atentia este elementul de calorifer din aluminiu BIG cu dimensiunile de 60 cu 10 cm si cu o putere termica de 171W. Acest element de calorifer din aluminiu cu sectiune tip fagure functioneaza cu agent termic apa calda sau abur de joasa presiune. Elementele caloriferului se obtin prin turnarea sub presiune a unui aliaj de aluminiu, proces desfasurat in conformitate cu standardele europene. Vopsirea acestora consta intr-un tratament fizico-chimic care precede un proces dublu de finisare si anume aplicarea unui prim strat de vopsea pentru antifonare dupa care urmeaza o vopsire in camp elecrostatic cu pulbere de poliesteri. Durata de viata si rezistenta in timp sunt foarte ridicate datorita proprietatii aliajului de aluminiu de a forma un strat de oxid insolubil in apa, care se depune pe peretii interiori ai radiatorului.
Are un numar de 3 aripioare interioare si 2 exterioare ce confera radiatorului o inertie termica scazuta si o eficacitate ridicata. Pretul lui este acum de 30 de lei fata de 50 de lei, o reducere deci destul de semnificativa.

O alta super reducere gasim la o oglinda de baie faina cu latime de 60 de centimetri si lungime dubla ce are un pret redus zdravan, de la  377 la 113  lei. Suna incredibil dar e adevarat si poate fi comandata si online direct de pe site.

OGLINDA TREND 120

CAPAC WC DELFINI, TERMOPLAST

Ultimele doua reduceri de pret pe care vi le mai dezvaluim sunt doua obiecte pentru baie, o baterie ingropata pentru cabina de dus si un capac de wc cu delfini, un accesoriu ce poate da baii dumneavoastra un aer de vacanta ce va incanta mai ales copii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “Reduceri de pret, cateva chilipiruri!

  • 29 March, 2015 at 23:10
    Permalink

    Multumim pentru detalii, multe conceptii noi de care nu auzisem. Sper sa imi fac timp sa citesc mai multe articole zilele acestea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *