Reduceri de până la 20% la colecțiile de obiecte sanitare Family și Delfi de la Cersanit

Actualizat la 20 November, 2018 at 12:23 pm

Romstal vine în întâmpinarea clienților cu o serie de reduceri care nu poate fi ratată. Este momentul să aruncați o privire în sectiunea de OFERTE de pe site-ul nostru pentru a afla care sunt ocaziile pe care nu trebuie să le ratați.

Profitați de reducerile extraordinare disponibile în această perioadă la Romstal și mobilați-vă baia cu obiecte sanitare marca Cersanit!

Reduceri obiecte sanitare Cersanit

Colecțiile Family si Delfi sunt caracterizate de linii simple care le ajută să se integreze fără niciun efort în orice mediu fiind compatibile cu orice stil adoptat, fie clasic, fie modern, reflectandu-vă în totalitatea personalitatea.

Gama de obiecte sanitare FAMILY este concepută pentru a oferi produse viabile și de cea mai bună calitate la prețuri accesibile. Această gamă se remarcă prin accentul căzut pe stilul simplu și practic, ușor de întreținut și potrivit pentru oricine, iar costurile sunt pentru fiecare buzunar.

Alegeți astazi lavoarul Family de forma semicirculara echipat cu un orificiu pentru baterie si orificiu de preaplin care poate fi instalat cu picior, cu semipicior sau chiar fara nici un tip de postament.

Lavoar Family

Lavoarul a devenit o componenta foarte importanta si esentiala fiind punctul central din camera de baie. Caracterizat de o serie de detalii rafinate cara îi dau un plus de eleganta si stil, lavoarul Family vă va servi perfect atât într-o o baie mai mică, cât și pentru una mai mare. Lavoarul de la Cersanit are suprafata tratata antibacterian ceea ce inseamna ca intretinerea si curatarea se vor face foarte usor.

Pentru o foarte bună stabilitate a lavoarului aveți nevoie de un picior special de susținere. Piciorul pentru lavoar din gama FAMILY este ideal pentru a asigura suportul lavoarului din această gamă. Dimensiunile acestuia sunt medii, cu o înălțime potrivită pentru fiecare membru al familiei dvs. Piciorul împreună cu lavoarul sunt ideale pentru a face parte din amenajarea unei băi funcționale și moderne.

Designul este unul simplu, special realizat pentru o stabilitate perfectă. Culoarea albă este potrivită pentru orice tip de decor, integrându-se foarte ușor în stilul simplu și clasic al oricărei băi.

Realizate dintr-un material ceramic nepretențios, obiectele sanitare sunt extrem de simplu de întreținut. Tot ce aveți nevoie este o lavetă și puțin detergent pentru a le face să strălucească din nou.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *