Redu consumul de apă! Folosește obiecte sanitare inteligente!

Am ajuns in 2017, an in care eficienta trebuie sa fie cuvantul de baza dupa care ne ghidam viata. Ca orice roman care se respecta ne bucuram din plin de beneficiile aduse de instalatiile sanitare. Baia a devenit pentru multi dintre noi oaza de relaxare in care pasim la capatul unei zile extenuante de munca. Acest fapt se datoareaza exclusiv produselor care o echipeaza. Totusi, desi suntem multumiti de instalatiile sanitare de care dispunem, tindem sa uitam de beneficiile pe care modernizarea produselor de pe piata le poate aduce fara niciun efort si care ne poate imbunatati existenta. Da, noile vase wc, lavoare, cazi sau baterii si-au imbunatatit semnificativ performatele. Iata cateva dintre avantajele pe care le veti obtine daca decideti sa upgradati produsele care echipeaza baia dumneavoastra:

O baterie de ultima generatie poate face cu siguranta mult mai mult decat ne-am astepta. Aceasta este proiectata pentru eficienta si ne va ajuta sa economisim apa ceea ce va duce inevitabil la micsorarea facturilor pentru apa. Un exemplu il constituie bateria termostata care reduce consumul prin mentinerea unei temperaturi constante a apei indiferent de variatiile din instalatie.

Eficienta bateriilor nu se rezuma insa doar la consumul redus. O baterie moderna garanteaza functionarea pentru o perioada indelungata inlaturand neplacerile cauzate de schimbarile de dese ale bateriilor de slaba calitate. De asemenea, un alt avantaj il constituie materialul din care sunt fabricate, unul antibacterian, extrem de facil de intretinut. Mai putem aminti faptul ca bateriile moderne dispun de filtru suplimentar sau perlatoare, accesorii care ne protejeaza sanatatea si lungesc viata bateriilor nepermitand infundari sau depuneri de calcar.

Daca totusi nu doriti sa investiti chiar acum intr-o baterie eficienta puteti opta pentru achizitionarea unui aerator. Aeratorul are dublă funcționalitate, pe de-o parte reduce semnificativ debitul apei și asigură concomitent un jet puternic de apă, iar pe de cealaltă parte asigură o filtrare eficientă a apei de anumite impurități. Îl putem utiliza pentru orice baterie, de baie sau bucătărie, diminuând foate mult din consumul uzual de apă și energie.

Aeratorul face ca debitul apei să fie de doar 1,3l/min, ceea ce înseamnă o reducere de aproape 90% față de bateriile care nu fac economie de apă. Jetul de apă proiectat de aerator este destul de puternic, astfel încât să nu avem senzația unui flux prea redus de apă. În acest fel avem asigurat confortul în momentul utilizării robinetului. Aeratorul este confecționat din inox foarte rezistent. Îl putem întrebuința pentru o lungă perioadă de timp, în funcție de duritatea apei.

Vasul WC este o alta piesa importanta a baii noastre care ne poate ajuta sa facem economii importante. Iar una dintre tehnologiile moderne care simplifica la maximum atat curatirea vasului cat si economiserea apei este reprezentata de sistemul Rimfree. Sistemul Rimfree este o tehnologie inovativa care inlocuieste rama de spalare a vaselor de WC uzuale. Fara acea rama de spalare, nu mai intampinam probleme de curatare a spatiilor ascunse. Cu siguranta, Rimfree face fata fara probleme evacuarii rezidurilor precum toaletele standard. Avantajul principal il constituie cresterea semnificativa a igienei si folosirea cu mai mare eficienta a resurselor de apa.

In cazul vaselor de WC cu sistem Rimfree curatarea efectiva nu va dura mai mult de cateva secunde. Se va sterge extrem de simplu vasul nemaiutilizand o cantitate insemnata de apa sau detergent. Astfel, putem spune ca aceasta tehnologie inscrie cu brio produsele care o folosesc in noul val al bunurilor care protejeaza mediul.

Asadar avem mai sus prezentate cateva solutii eficiente care ne reduc simtitor nesansa de a infrunta o factura prea mare la apa. De asemenea, starea de bine ne va fi implantata in subconstient de confortul si igiena sporite pe care le vom resimti cu efect imediat. Nu ezitati, pe romstal.ro gasiti intotdeauna o solutie pentru instalatia dumneavoastra sanitara!  

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *