Redeschidem zonele de autoservire din magazinele Romstal

Incepand cu 4 Mai 2020, vom redeschide zonele de autoservire din magazinele si filialele Romstal din tara cu exceptia Magazinului Vitan. Evident, redeschiderea se va face punand accent pe respectarea masurilor de preventie stabilite.

REDESCHIDERE MAGAZINDat fiind faptul ca virusul Covid-19 a afectat mai mult anumite zone ale tarii vom continua sa limitam numarul de clienti in filialele din zonele de risc – Hunedoara si Lugoj (2 clienti in acelasi timp in magazin), Onesti, Campina, Mangalia, Slobozia, Tulcea(3 clienti in acelasi timp in magazin).

Directorii de vanzari din punctelor de vanzare Romstal vor asigura instruirea personalului cu privire la respectarea masurile de siguranta si preventie in vigoare si vor verifica aplicarea acestora.

Scopul tuturor este preventia si protectia, in tot ceea ce desfasuram.

Reamintim, pentru a va mentine in siguranta este necesar sa respectati urmatorii pasi:

–              Spalarea si dezinfectarea obligatorie a mainilor

–              Pastrarea distantei de 2m fata de alte persoane

–              Purtarea mastii si a echipamentului de protectie


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *