Redeschidem magazinele Romstal și sâmbăta

Săptămânile trecute programul Romstal a suferit modificări din cauza situației actuale provocate de virusul Covid-19 la nivel mondial. Am decis să scurtăm programul și să închidem magazinele sâmbăta. Mai mult, am trecut la închiderea unor magazine în zonele cele mai afectate pentru a ne proteja clienții și angajații. Acum am decis să redeschidem magazinele în fiecare zi de sâmbătă după programul 8.30 – 14.30.

Redeschidere magazin Am luat toate măsurile de protecție pentru ca atât clienții cât și personalul Romstal să se simtă în siguranță în orice moment. Dragi clienți, pentru a diminua riscul de contaminare, vă rugăm să continuați să purtați măști de protecție, să vă dezinfectați mâinile la intrarea în magazin și să păstrați o distanță de cel puțin 2 m față de cei din jur.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 777 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *