Răcorește-ți casa cu aparatele de aer condiționat Mitsubishi MSZ-SF

Va aminteam la inceputul acestei lunii in articolul Cum alegem aparatul de aer condiționat potrivit? ca aparatele de aer conditionat sunt dispozitive din ce in ce mai utilizate in tara noastra datorita confortului pe care il resimt utilizatorii, dupa montare, in perioadele cu temperaturi caniculare. Cum romanii se afla insa la mare distanta de media europeana a numerelor de aparate de aer conditionat montate, ne-am decis sa va impulsionam cu o oferta imposibil de neglijat.

Producatorul recunoscut MITSUBISHI ELECTRIC va prezinta gama de aparate de aer conditionat tip inverter MSZ-SF care respecta intru totul criteriul principal in alegerea unui aparat de aer condiţionat in tara noastra, pretul. Totusi, nu numai pretul foarte va bun va va convinge! Cu acest tip de aparat veti fi siguri ca ati facut alegerea corecta! Mai intai, gama MSZ-SF include aparate de aer conditionat de mai multe puteri, fiind foarte usor de ales unul in functie de dimensiunea camerei unde va fi montat. Mai apoi trebuie sa amintim ca aceste aparate va vor permite sa obtineti un randament maxim datorita tehnologiei Inverter integrate. Ele vor fi astfel capabile sa raceasca rapid incaperea dupa care vor porni doar pentru a mentine constant nivelul setat. Alte aspecte demne de luat in seama in cazul produselor Mitsubishi MSZ-SF sunt consumul de energie foarte redus, nivelul de zgomot scazut si excelentul sistemul de filtrare.

De reținut!

Sistemul inverter este un dispozitiv electronic care permite variația în mod eficace a vitezei compresorului și în consecință, puterea livrată climatizării în scopul răcirii sau al încălzirii. Față de sistemele de climatizare traditională cu viteza fixă (On&Off), sistemele de climatizare cu inverter, ating temperatura cerută și o mentin stabilă, fără variații mari, cu avantajul confortului și al consumului redus de energie electrică.

Dimensiunile compacte si culoarea “alb pur”, diferentiaza linia sistemelor de climatizare, facandu-le compatibile cu orice tip de mediu.

Caracteristici:

– exista posibilitatea conectarii la unitatea externa multisplit MXZ;

– informeaza utilizatorul cu privire la defectiunile detectate;

– defectiunile de functionare sunt inregistrate in memorie si pot fi accesate cu usurinta;

– repornirea automata, in cazul aparitiei penelor de curent;

– aerul este raspandit uniform, datorita miscarilor eficiente ale paletelor;

– Econo-cool – obtinerea confortului, prin reglarea automata a fluxului de aer si scaderea consumului de enrgie;

– programator saptamanal;

– conducte canelate (pentru cresterea suprafetei schimbului de caldura);

– reutilizarea sistemului de conducte existente;

– schimbarea automata a modului de functionare (rece/cald), in functie de temperatura selectata;

– functie simplificata, ce permite selectarea unei setari, prin intermediul unei singure taste( i save);

– metoda de control PAM;

– dispozitivul se poate conecta la sistemul de control MELANS (dispozitive de control M-NET) (optional);

– posibilitatea de control prin intermediul Wi-Fi Interface (optional);

– dispozitivul se poate conecta la un dispozitivul de control centralizat, care poate controla functia de pornire/oprire pentru un maxim de opt unitati interne (optional).

Deși sunt utilizate mai mult pentru răcire, aparatele de aer condiționat pot asigura și o încălzire eficientă. Încălzirea cu un aparat de aer condiționat cu pompă de căldură reprezintă o soluție de încălzire foarte eficientă din punct de vedere energetic. Totodată, aparatele de aer condiţionat Mitsubishi ajută la menţinerea unui confortul acustic ridicat.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *