Racorduri zincate Georg Fischer

Actualizat la 11 January, 2014 at 03:00 am

Fabrica Georg FischerLa Georg Fischer Corporation nici un alt produs nu are o traditie mai lunga decat fitingurile din fonta maleabila. De asemenea, locatia din Austria în Traisen are o traditie foarte lunga deoarece a fost fondata în 1833 de Georg Fischer.

Grupul Georg Fischer, este un furnizor global pentru sisteme de conducte din plastic pentru transportul de lichide si gaze, constructii tehnologice. Cu 4730 de angajati, GF sisteme de conducte a generat vanzari, in 2010, de 1.18 miliarde CHF în peste 100 de tari.
În prezent, Georg Fischer Fittings are aproximativ 520 de angajati si produce 14.600 de tone de accesorii pe an, (ceea ce echivaleaza cu aproximativ 70 de milioane de articole)
Gama de fitinguri din fonta maleabila cuprinde 2500 de produse in stoc de la 1/8” la 4” , în modele din fonta negra sau galvanizata.

Fitinguri din fonta - racorduri zincateRacordurile de fonta zincata Georg Fischer se pot utiliza pentru imbinarea tevii de otel utilizata in instalatii de incalzire/racire , de alimentare
cu apa potabila, de alimentare cu gaz, de aer comprimat.

Racordurile filetate au concavitatea imediat dupa filet ceea ce faciliteaza infiletarea pana la ultimul sant al fitingului rezultand o mai mare siguranta in utilizare.

Racordurile din fonta zincata sunt dublu tratate termic cu strat de zinc.pentru instalatiile sanitare ceea ce duce la o grosime dubla pentru stratul de protectie, siguranta mare la montaj si durabilitate in timp.

Racordurile filetate au rezistenta testata la o presiunea hidrostatica de 130 bar.

Racordurile filetate au o grosime mare la perete in zona filetata ceea ce duce la o rezistenta sporita la imbinarea pe filet cu un alt tip de racord filetat. Avantajul rezultat de aici este dublu, atat pentru instalator cat si pentru utilizator: siguranta la montaj si durata mare de viata .

Pentru racordurile rapide imbinarea se realizeaza prin compresie montajul sa se realizeze in numai doi pasi ceea ce inseamna economie de timp de 30-50% , comparativ cu imbinarea prin infiletare. La racordurile rapide imbinarea este demontabila ceea ce da posibilitatea de reutilizare a racordului si asigurarea unei asamblari demontabile.

Avantaje practice pentru instalator si beneficiar:

  1. • reducerea costurilor de instalare, prin reducerea considerabila a manoperei;
  2. • eliminarea utilajelor si sculelor necesare pentru sudura sau filetare;
  3. • posibilitatea preluarii de abateri unghiulare ale tevii;
  4. • reducerea numarului de componente / imbinare;
  5. • posibilitatea instalarii in locuri inguste;
  6. • solutia ideala pentru reparatii si interventii.

fitinguri-fonta

zp8497586rq

Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.