Provocarea Romstal înainte de meciul anului, Islanda – România

Echipa națională susține joi, 8 octombrie, semifinala barajului pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal. Fotbaliștii antrenați de Mirel Rădoi s-au reunit în cantonamentul de la Mogoșoaia înainte de deplasarea în Islanda. Aici, Romstal, sponsorul echipei naționale de fotbal, l-a provocat pe fundașul central Mihai Bălașa să alcătuiască cel mai bun unsprezece din toate timpurile, în accepțiunea sa.

Fundașul naționalei și al Craiovei a ales în formula sa patru foști sau actuali selecționeri. Acesta a început în poartă cu Bogdan Lobonț susținut de o linie de patru fundași – Cosmin Contra, Gabi Tamaș, Vlad Chiricheș, Cristian Chivu. La mijloc a mers pe mâna a trei mijlocași – Mirel Rădoi, Gheorghe Hagi și Alexandru Maxim. În compartimentul ofensiv, Mihai Bălașa i-a ales pe Adrian Mutu, Adrian Ilie și Ilie Dumitrescu.

Totodată, reprezentanții Romstal l-au provocat pe invitatul special să contruiască golul ideal. Acesta a construit un traseu complex pentru un gol al victoriei marcat de Adrian Mutu. Vezi în clipul următor cum se construiește un gol la echipa națională!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 774 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *