Promoție Romstal. Ia-ți centrală Vitodens 100-W și primești un cronotermostat Salus cadou!

Actualizat la 16 September, 2019 at 07:43 am

Ai nevoie de o centrala de incredere? Vino acum la Romstal si cumpara o centrala Vitodens 100-W sau unul din pachetele pregatite pe romstal.ro si primesti cadou un cronotermostat performant Salus RT520RF a carui valoare este de 360 lei. Cronotermostatul cadou Salus RT520RF asigura functionarea instalatiei termice în corelare cu temperatura de ambianta a locuintei.Pachet centrala Vitodens si cronotermostatSalus

Tot ce trebuie sa faci e sa comanzi acest tip de centrala, iar Romstal iti va trimite cronotermostatul acasa, alaturi de centrala ori pachetul ales. Atentie, promotia este valabila doar pana la 30 noiembrie 2019! Mai mult, pe langa cronotermostat vei primi centrala fara a mai plati transportul! La Romstal beneficiezi si de:

  • Plata cu card, in rate
  • Pregatire rapida a produselor achitate cu card
  • Consultanta tehnica telefonica pentru comenzile online
  • Consultanta tehnica in alegerea produselor si configurarea instalatiei
  • Oferta completa cu servicii montaj de la parteneri Romstal – la cererea ta
  • Politica retur prietenoasa
  • Stocuri mari de produse
  • Suport dedicat telefonic non-stop pentru service

Alege centrala termica Vitodens 100-W care beneficiaza de tehnologia de condensatie la un pret foarte atractiv. Acest lucru inseamna ca ea consuma mai putina energie utilizand suplimentar caldura gazelor arse evacuate, crescand semnificativ eficienta energetica a aparatului. Aceasta duce la scaderea costurilor de încalzire si protejarea mediului înconjurator.

Centrala Viessmann Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasata in diferite spatii in functie de necesitati, fie în baie, în bucatarie, în mansarda, într-o nisa sau în colt. Este o centrala cu grupul hidraulic compact ce poate fi accesat din partea frontala. Acesta permite interventia rapida, simplificând operatiile de întretinere. Pentru dumneavoastra aceasta înseamna o economie de timp la întretinere sau în caz de interventie asupra cazanului.

Centrala Vitodens 100-W poate fi utilizata atat pentru incalzire cat si pentru prepararea apei calde menajere si are o eficienta energetica normata de pana la 108 %. Profita de promotia Romstal si ia-ti o centrala moderna care va functiona eficient timp indelungat.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *