Promoție Romstal – Cumpără centrala în condensație CALDARIELLO CONDENS 25KIS și primești cadou kit-ul de evacuare gaze arse

Promoțiile continuă la Romstal! În această perioadă, la fiecare centrală în condensație CALDARIELLO CONDENS 25KIS (cod Romstal 35MRE025) achiziționată, clienții finali Romstal vor primi cadou kit-ul de evacuare gaze arse (cod Romstal 37KR0008). Campania este valabilă în limita a 2000 de bucăți.

Centrala termică CALDARIELLO CONDENS 25 KIS înglobează o tehnologie noua, inovatoare, care asigură un consum redus de combustibil și implicit costuri mai mici, precum și emisii de noxe reduse. Aceasta funcționează pe principiul tehnicii cu condensare, care asigură maximul randamentului termic cu funcționarea optimă a sistemului termic pentru o perioadă mult mai îndelungată.

Centrala termică în condensare utilizează caldura continuta in gazele de ardere și mărește randamentul termic până la 106%. În acest fel se realizează economii la consumul de energie ce pot ajunge până la 35%. Schimbătorul de căldură transforma energia remanenta stocată sub formă de vapori în căldură utilizabilă. În acest mod se diminuează aportul de energie și se obțin mai puține emisii poluante.

Centrala CALDARIELLO CONDENS 25 KIS este ideală pentru garsoniere sau apartamente de bloc deoarece este certificata si omologata RANGE RATED, puterea maxima pe incalzire fiind reglata in functie de necesarul de caldura al spatiului de incalzit. Are avantajul că prepară și apa caldă menajeră, astfel nefiind nevoie de achiziționarea unui boiler separat. Reglajul termic se realizează simplu, printr-un buton rotativ unde putem selecta modul de funcționare.

Centrala dispune de evacuarea gazelor arse prin tiraj forțat, ceea ce înseamnă siguranță sporită și utilizare optimă a resurselor. Acest lucru elimină pericolul pătrunderii monoxidului de carbon în interior și asigură eliminarea totală a gazelor arse. Are cameră de ardere etanșă, pentru siguranță deplină.

Kit-ul orizontal se montează în cadrul centralelor termice în condensație pentru evacuarea gazelor rezultate în urma arderilor din interiorul centralei. Acesta este un accesoriu necesar în cadrul sistemului termic, fiind conceput special pentru centralele în condensație. Prin folosirea kit-ului orizontal este asigurată eficiența sistemului termic și fiabilitatea acestuia. Evacuarea corectă a gazelor este foarte importantă, prevenind pierderile termice și diminuând riscul unor posibile accidente.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *