Promoție Romstal – Cumpără 5 becuri cu LED și primești unul gratuit

În perioada 1 Iulie 2020 – 30 Septembrie 2020, clienții finali, partenerii (posesori de card Romstal partener), Reprezentanțele și Francizele Romstal beneficiază de promoția 5+1, la achiziția următoarelor produse:

Cod produs Denumire produs Promo
5ALPL154 PANOU LED 300X300MM 15-20W 230V LN 5+1 gratis
5VAPL517 PANOU LED PATRAT 600X600MM 45W LN (1buc) 5+1 gratis
5VAPL518 PANOU LED INCAS. 600X600MM 45W LR (1buc) 5+1 gratis

LED 5+1Becul LED este un produs tot mai utilizat și în țara noastră deoarece utilizează mult mai eficient energia electrică în comparație cu becurile cu incandescență. Acest lucru se întâmplă deoarece becurile clasice consumă aproximativ 90% din energie doar pentru a încălzi filamentul.

Un alt avantaj important pe care trebuie să-l luăm în seamă în cazul surselor de iluminat cu LED este durata de viață mai mare a acestora. Acestea garantează o utilizare de la 35.000 la 100.000 ore depășind substanțial ca durată de viață sursele de iluminat cu incandescență (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore). Totodată, un alt avantaj pe care ni-l aduc ledurile este că nu emit radiații.

De asemenea și intensitatea luminii este una mult mai bună în cazul lor (până la 160 lumeni/Watt). În cazul unui bec intensitatea luminii ajunge până la maximum 15 lumeni/Watt. Așadar avem o eficiență dovedită care ne ajută să plătim mult mai puțin la facturile de curent.

Lumina emisă de un bec LED este considerată lumină albă pură asemănătoare cu lumina naturală. Din acest motiv ele sunt recomandate pentru că nu crează vreun disconfort la nivelul ochilor. Lumina emisă de LED-uri nu pâlpâie, chiar dacă pot exista variații de tensiune, și nu strălucește.

Profită și tu de avantajele evidente pe care ți le aduc sursele de iluminat cu LED! Ia-ți acum 5 panouri de acet tip și primesti unul gratuit, doar la Romstal!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *